A bajnoki rajt előtt csapatunk mestere és csapatkapitánya osztotta meg oldalunkkal gondolatait

  • 2022.10.19.
ifj. Somogyi Jánost csapatunk vezetőedzőjét kértük, hogy oldalunknak foglalja össze a csapatnál a nyáron töltött eseményeket illetve ossza meg velünk várakozásait a szezonra tekintve.
A tavalyi csapatból távozott Kasik Viktor, Juhász György, Varga István és Babák Zoltán. Érkezett a kapuba Somogyi Pál (Tiszafüred VSE) és Köteles Attila (Makó FC), a védelembe Pilán Márkó (Hódmezővásárhelyi FC), a középpályára Styecz Bence (Békéscsaba 1912 Előre) a támadósorba pedig Kerekes Sándor (Grosics Akadémia) és Barna Viktor (Gyomaendrődi FC).
A felkészülés 6 hetes volt, előtte 2 hétig egyéni edzésekkel készültek a srácok, amelyet Zahorecz Roland erőnléti edző állított össze otthonra a fiúknak. Ezután a kezdődött a közös munka. Remekül dolgoztak a srácok végig csak a felkészülés közepén volt egy kis hullámvölgy, de ezt tudjuk be a fáradságnak meg a hőségnek.
Nagyon bizakodó vagyok, hogy tudtunk játékban előre lépni ami eredményességben is meg fog látszani.
Edzőmérkőzések eredményei:
Szarvas – Jászberény 0-0
Szarvas – Hódmezővásárhely 1-2
Szarvas – Békéscsaba Előre U19 2-2
Szarvas – Szentes 1-4
Martfű – Szarvas 1-3
Labdarúgóink közül csapatunk kapitányát Furár Róbertet kértük, hogy foglalja össze a felkészülési időszakot, ossza meg velünk szezonbeli és a Sarkad elleni mérkőzéssel kapcsolatos várakozásait:
Túl vagyunk egy hosszú alapozáson, aminek szerintem nagyon várta már a végét a csapat. Úgy gondolom sikerült elég jól megerősíteni a keretet a céljaink eléréséhez. Nagy fejtörést okozhat a hétvégi kezdő 11 összeállítása a mesternek, mivel nagy a versenyhelyzet a kezdőcsapatba való kerülésért. Ha ezt tudjuk kezelni és a játékosok is partnerek lesznek benne, akkor szép szezonnak nézünk elébe. A hétvégi meccsnek mi vagyunk az esélyesei, de ehhez nem lesz elég „kiküldeni a mezt”, be is kell bizonyítanunk.
Szarvas Fc 1905 Facebook