Adó 1%

Az adód 1 százalékának felajánlásával Te is részese lehetsz a Szarvasi FC 1905 munkájának, és hozzájárulhatsz a közös céljaink eléréséhez!

Adó 1 százalék felajánlásához adószámunk: 18379754-1-04


Személyi jövedelemadód 1 százalékának felajánlása esetén, kérjük töltsd le az alábbi formanyomtatványunk egyikét:


Rendelkezés az adó 1 százalékáról

  • Elektronikus adóbevallás esetén, az ügyfélkapun keresztül rendelkezhetsz adód 1 százalékáról. – Ebben az esetben kérjük írd be alapítványunk adószámát: 18379754-1-04
  • Egyéni vállalkozók 2019.-től már május 20-ig adhatják le adóbevallásukat, vele együtt az adó 1 százalékról szóló rendelkező nyilatkozatot.
  • Magánszemélyként, ha saját magad készíted el adóbevallásodat, ami egyben tartalmazza az adó 1 százalékról rendelkező nyilatkozatot is, szintén május 20-ig küldheted el az illetékes adóhivatalhoz. Ügyfélkapun keresztül, postai úton, vagy személyesen.
  • Abban az esetben, hogyha nem rendelkeztél az adód 1 százalékáról az adóbevallással egyidőben, lehetőség van feladni a rendelkezést, május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban, vagy elektronikus formában az ügyfélkapun keresztül, vagy személyesen.


FONTOS INFORMÁCIÓ a postai feladáshoz!

Amennyiben postán adod fel, a lezárt borítékon tüntesd fel pontosan NEVED, állandó CÍMED és ADÓAZONOSÍTÓ JELED, a hátoldalán pedig a ragasztást keresztezve ÍRD ALÁ.

Ez esetben tennivalók az adó 1 százalék felajánlásához

Nyomtasd ki, majd vágd ki az adó 1 százalék rendelkező nyilatkozatot, és tedd azt egy szabványos méretű borítékba, a melybe az éppen belefér.

  • A jól lezárt borítékon tüntesd fel neved, állandó bejelentett lakcímed és adóazonosító jeled.
  • A rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot május 20-ig add le a munkáltatónál, vagy tedd adóbevallásod mellé, és juttasd el az illetékes NAV címére.

Ne feledd!

Amennyiben alapítványunknak ajánlod fel az adó 1 százalékát, győződj meg róla, hogy helyesen írtad be adószámunkat: 18379754-1-04. Sajnos egyetlen szám elírása miatt érvénytelenné válik a felajánlásod!

Támogatásod ezúton is köszönjük!
A Szarvasi FC 1905 egyesület vezetése

VÁLLALATI TÁMOGATÁSRÓL IDE KATTINTVA TUDHATSZ MEG TÖBBET!

Szarvas Fc 1905 Facebook