A Zalaegerszeg elleni mérkőzés után vacsorával zártuk az őszi szezont

  • 2022.10.19.

Az elmúlt héten szerdán a Zalaegerszeg elleni Magyar Kupa mérkőzés után tartotta csapatunk szokásos félévzáró vacsoráját a Liget Wellness és Konferencia Hotelben.

Bencze Sándor – csapatunk elnöke bevezető köszöntőjében elmondta, hogy Sallói István, a ZTE sportigazgatója és Nyilas Elek, a Tiszakécske sportvezetője társaságáben tekintette meg a Magyar Kupa találkozót és jól eső érzéssel fogadta a mérkőzés utáni gratulációkat, amellyel elismerték a csapatunk teljesítményét. Ez a mérkőzés ajándék volt a városnak – ahol gyerekek, fiatalok, idősek álltak a csapat mellé – ezáltal egyre több rajongó biztatja a csapatot. Örömteli, hogy a második helyen telelünk a bajnokságban, remélhetőleg előbb kellő helyen tudunk végezni tavasszal.

Bukoviszky Béla – csapatunk alelnöke beszédében kiemelte, hogy a célt maximálisan teljesítettük, versenyben vagyunk a bajnoki címért és a csapat is jó alapokra helyeződött. Nagyon fontos, hogy a felnőtt csapat a kirakat, az utánpótlás a raktár – a kettő csak együtt ér valamit. Arra kérte a játékosokat, hogy mindenki készítsen egyéni számvetést, állítsonak fel egy saját kritériumrendszert illetve, hogy mit szeretne elérni. Nagyon összetartónak látja a csapatot, bár vannak még hiányosságaink. Azok a csapattagok akik nem veszik fel a versenyt kiszorulnak.

Vezetőedzőnk ifj. Somogyi János megköszönte a játékosoknak az őszi munkájukat. Összességben elégedett, jól tettük a dolgunkat. Nem mondunk le a bajnoki címről, nagyon pici dolgokon múlhatnak a dolgok, a sorsunk a saját kezünkben van. A kupaszereplésünkre kitérve elmondta, hogy ennél többen nem kivánhattunk volna magunknak. A felkészülést január 19-én kezdi meg csapatunk.

 A vezetői értékelések után a vacsora majd kötetlen beszélgetés zárta az estét.

Szarvas Fc 1905 Facebook