Döntetlennel búcsú a megyei kupától …

  • 2022.10.19.

Szerda délután Mezőmegyeren a Békés Megyei Kupa nyolcaddöntőjében volt jelenése csapatunknak. Címvédőként nem lehetett más célunk mint a továbbjutás ennek megfelelően is kezdtük már a 4. percben előnyben volt csapatunk, azonban innentől nem úgy alakult a mérkőzés sorsa ahogy azt szerettük volna. A félidőben még előnyben voltunk, azonban a második félidőben a hazaiak megfordították a mérkőzést, mi pedig már csak szépíteni tudtunk. Így a szabályok értelmében az alacsonyabb osztályú hazai csapat jutott a legjobb nyolc csapat közé.

Mezőmegyer SE – Szarvasi FC ‘1905’ 2-2 (0-1)
Mezőmegyer, Sportpálya. Játékvezető: Fekete Zoltán (Fűri I., Nagy G.)

Mezőmegyer: Kun T. – Szabó T. (Séllei Á.), Hajdú P. (Megyeri I.), Balogh M., Benyó N., Kecskeméti S., Moka B. (Kovács P.), Erdélyi A., Fehérvári J., Balog K., Zsidek M.
Vezetőedző: Zsiros György

Szarvas: Kasik V. – Kiri M., Bány B. (Polonszki P.), Moleri R. (Zahorán B.), Juhász Gy., Deli L., Pilán R., Varga I. (Styecz M.), Magyar M. (Furár R.), Czvalinga M. (Zima D.), Simon R.
Vezetőedző: ifj. Somogyi János

Gólszerzők: Benyó N. 69′, Balogh M. 84′ illetve Simon R. 4′, Styecz M. 87′

ifj. Somogyi János értékelése: „A Gyulán mutatott remek játék után, pont az ellenkezője történt. A csapat összes tagja elhitte, hogy simán továbbjutunk, ráadásul az elején megszereztük a vezetést, ami még jobban megnyugtatta a csapatot. Amikor éreztük, hogy baj lehet átmentünk kapkodásba és már csak egyenlítésre futotta. Sajnálom a Csapat szurkolóit, akik Mezőmegyerre is szép számmal elkísérték a csapatot, remélem vasárnap kárpótoljuk őket egy újabb szép győzelemmel!”

Szarvas Fc 1905 Facebook