• 2022.10.19.

Tótkomlós elleni találkozón Bakró Géza és Furár Róbert is 2-2 gólt szerzett. A mérkőzés után válaszoltak kérdéseinkre.

DSC_0367
Bakró Géza az Elek elleni mérkőzésen húzott újra szarvasi mezt (Fotó: Nagy Marcell – Elek)

Nyáron tértél vissza csapatunkhoz, milyen célokkal érkeztél Szarvasra?

Bakró Géza: Már két éve úgy terveztem, hogy visszajövök, de másképpen alakult. A korábbi csapatomnál problémák merültek fel, ezért tértem vissza Szarvasra levezetni. Most már nem szeretnék máshol futballozni.

Furár Róbert: Megpróbáltuk a dobogót megcélozni, ezt várta el a vezetőség is tőlünk és minden erőnkkel azon vagyunk, hogy ezt el is érjük.

Az eddigi eredményeket hogyan értékeled?

Bakró Géza: Úgy gondolom, hogy az elvárásoknak nem tettünk eleget, a hazai kondorosi meccset hozni kellett volna, Méhkeréken szerencsés körülmények között játszottuk döntetlent. A Körösladányt hazai pályán szintén le kellett volna győznünk. Idegenben Füzesgyarmaton végig támadtuk a mérkőzést, de sajnos ott is egy pontot sikerült csak szerezünk.

Furár Róbert: Az első fordulóban sikeresen hoztuk az eleki meccset. Úgy gondolom, hogy a kondorosi és méhkeréki döntetlen még belefér, viszont a Körösladány és a Füzesgyarmat elleni meccseket sajnálom, hogy nem sikerült megnyerni.

furar_robert_2bakro_geza12
Furár Róbert a szezonban már 4 gólt szerzett, míg Bakró Géza a Tótkomlós ellen szerezte első góljait.

A Tótkomlós elleni mérkőzésről mi a véleményed, két gólt is szereztél.

Bakró Géza: Úgy néz ki, hogy a mai meccs után elindulunk felfelé. Köszönöm a csapattársaknak, hogy kisegítettek és kiszolgáltak.

Furár Róbert: A mérkőzés egyértelmű volt szerintem, hamar el akartuk dönteni a meccset és ez már az első félidőben sikerült is.

DSCF8244

Mit várhatunk a Vésztő elleni mérkőzéstől?

Bakró Géza: Remélem sikerül idegenben is nyernünk, innentől csak előre!

Furár Róbert: Nagyon remélem, hogy Vésztőről is elhozzuk a három pontot és a következő Orosháza elleni mérkőzést is megnyerjük. Egy győzelmi szériára számítok.

További gólokra számíthatunk-e tőled?

Furár Róbert: Szeretném ugyanúgy gólokkal kiszolgálni a közönséget, ahogyan a mai mérkőzésen is, de a csapat sikere az elsődleges.

Legény Tamás

Szarvas Fc 1905 Facebook