Egy gólos győzelem a Megyei Kupában!

  • 2023.03.23.

Szerdán délután Eleken lépett pályára csapatunk a Békés Vármegyei Kupa nyolcaddöntőjének február utolsó hétvégéről elhalasztott mérkőzésen.

Somogyi Jánost csapatunk vezetőedzőjét kértük, hogy foglalja össze oldalunk számára a mérkőzést: „A mérkőzést nem igazán tudom értékelni, balesetveszélyes pályán kellett kivívni a továbbjutást, az öltözőben azt mondtam a srácoknak meccs után, hogy nagy gratuláció Nekik, hogy ezen a talajon, ami beton kemény volt és még gödrök is voltak benne nagy szó, hogy így tudtunk játszani és ne legyen senkiben hiányérzet, hogy csak egy góllal nyertünk! Azt azért nagyon sajnálom, hogy két játékosunk is megsérült a borzalmas pálya miatt.”

Eleki USE – Szarvasi FC ‘1905’ 0-1 (0-0)
Elek, Sportpálya. Játékvezető: Tóth Imre (Gyuga Zs., Saitz D.)

Elek: Tar T. – Sipos D., Jánki I., Grósz Á., Kasznár M., Oszlács M., Hotea M. (Nagy R.), Nagy Á., Dehelán G., Rostás B., Kajári L. (Simonka R.)
Vezetőedző: Turcsek Zoltán

Szarvas: Köteles A. – Pilán R., Pilán M. (Barna V.), Polonszki P., Zahorán B., Lénárt F. (Deli L.), Furár R., Magyar M. (Simon R.), Bány B. (Truczka Á. (Ivacska K.)), Kovács Zs., Czvalinga M.

Gólszerző: Furár R. 50′

A negyeddöntő mérkőzéseit április 5-én szerdán bonyolítják le, csapatunk a Békéscsabai MÁV csapatának lesz a vendége. A negyeddöntő további párosítása:
Mezőmegyer SE – Végegyháza SE
Dévaványai SE – Nagyszénás SE
Orosházi MTK-ULE 1913 – Medgyesbodzás SE

Szarvas Fc 1905 Facebook