„Felemás” idény után tartotta évzáró vacsoráját csapatunk

  • 2023.06.16.

Múlt héten tartotta évzáróját a Liget Hotelben felnőtt csapatunk. Az est elején Bencze Sándor a klubelnöke köszöntötte a megjelenteket és tájékoztatást adott arról, hogy a klub elnöksége az esemény előtt meghallgatta Somogyi János beszámolóját. A kitűzött célokkal kapcsolatban elmondta, hogy akikkel nagyjából egy játékerőt képviseltünk azok mögött sikerült végezni, akik gyengébbek voltak nálunk azokat pedig meg tudtuk előzni. A csapat teljesítményével kapcsolatban felemás érzései voltak. Sajnos az egyesületnek más területen sem sikerült nagyot alakítania – itt elsősorban az építkezésre és az infrastrukturális fejlesztésekre gondolt, amelyek sajnos nem úgy alakulnak ahogy eltervezték. Jelenleg bőszen dolgoznak azon, hogy a következő szezon kondíciói a legjobbak legyenek, ígéretes tárgyalásokon vannak túl és nagyon bízik benne, hogy sikerrel veszik ezt az akadályt.

Somogyi János vezetőedző elmondta, hogy örök optimistaként bízik abban, hogy a játékosai, az edzők és a vezetőség eleget tettek azért, hogy ez a csapat az NB3-ba jusson. „Mindig ott vagyunk a közelébe, egy nagyon pici hiányzik mindig hozzá.” A vezetőségnek tartott beszámolójában felelevenítette azt a 7 mérkőzést, amelyen nem sikerült nyernünk. Külön köszönte a játékosok, a stáb és a vezetőség egész éves munkáját. Majd átadta a szót Rohony Gábornak, mert a csapatunknak van egy távozója, amint nem akartunk elhinni, hogy lesz, de írt egy üzenetet a csapatnak, amelyet technikai vezetőnk olvasott fel:

„Szomorúan tudatom, hogy masszőri pályafutásom 20 év után befejezem” – Pribelszki Pál, gyúrónk 2003 óta tevékenykedik csapatunknál, aki levelében második családjaként tekintett a csapatra. Úgy érzi, hogy mostanra elfáradt és a kezei nem tudnak többé kezeket, lábakat, combokat és vádlikat masszírozni. Eljött az idő, hogy visszavonuljon és családjával töltse az idejét, de megígéri, hogy minden egyes meccsen ott lesz szurkolóként a csapattal.
Köszönjük Pali!

Végezetül Bukovinszky Béla, alelnök ragadta magához a szót, aki elmondta, hogy az ilyen sportértékek miatt éri meg ezt csinálni – utalva gyúrónk búcsúztatására, továbbá a békéscsabai Kórház utcai mérkőzésre. De ez a kialakult jó közösség, nagyon nagy erőt ad egy csapatnak. A jövőre nézve elmondta, hogy szeretnénk a bajnokságban jól szerepelni, amely a 1-3. helyet jelenti, és természetesen a kupában is szeretnénk jól szerepelni. A csapat életében lesznek változások, a stábban is és bizonyára a játékosállományban is. De alapvetően mindenkire számítanak, az érkezőkkel kapcsolatban majd az átigazolási szezon ad választ. Mindenkinek jó várakozást kíván!

Legény Tamás
Fotók: Babák Zoltán (newjsag.hu)

Szarvas Fc 1905 Facebook