Irány a főtábla!

  • 2022.10.19.

Szerda délután a Dévaványa csapatát fogadtuk a Magyar Kupa 3. fordulójában az Erzsébet ligetben. Csapatunk meggyőző játékkal 2-0 arányban nyert így felkerült a Magyar Kupa 128 csapatos főtáblájára!

Már a mérkőzés elején támadólag léptünk fel aminek a 18. percben lett meg az eredménye Zima távoli lövését még kiütötte Szász kapus, de Furár közelről a kapuba passzolt 1-0.

A vezetés megszerzése után is mi irányítottuk a játékot, a 32. percben Klimaj remek passza után Kriska volt eredményes 2-0.

Az első félidő végén még Lévai hárította a mérkőzés egyetlen komolyabb vendég helyzetét bravúrral.

A második félidőben akár meg is duplázhattuk volna góljaink számát, de vagy csatárjaink ügyetlenkedték el a helyzetüket vagy Szász kapus védett bravúrral.

A hármas sípszó elhangzása után joggal zúgott a „Szép volt fiúk!”. Bizony szép volt és még nincs vége folytatása következik …

Szarvasi FC – Dévaványai SE 2-0 (2-0)
Szarvas, Erzsébet liget – 200 néző. Játékvezető: Pécs Zoltán (Sándor G., Tóth I.)

Szarvas: Lévai B. – Viszkok D., Bakró G. (Somogyi J.), Polonszki P., Stanley E., Zima D., Moldván K. (Magyar M.), Kriska N., Furár R., Klimaj Z., Farkas N.
Vezetőedző: Rétes Pál

Dévaványa: Szász D. – Molnár J. (Horváth B.), Hrabovszki Á., Kovács F., Adamecz I., Ernyes R., Szalai B., Somogyi T., Ungi A., Barna T. (Gubucz V.), Szabó P. (Papp V.)
Játékosedző: Kovács Gyula

Gólszerzők:  Furár R. 18′, Kriska N. 32′

A mérkőzés utáni örömünnep az öltözőből
Szarvas Fc 1905 Facebook