Irány a megyei kupadöntő!

  • 2023.05.05.

Szerda délután a Békés Megyei Kupa elődöntőjében lépett pályára csapatunk az Erzsébet ligetben, ahol a szomszédvár Nagyszénás csapatát láttuk vendégül. Az első félidőben három, míg a másodikban további két gólt szerezve könnyedén jutottunk a döntőbe.

Szarvasi FC 1905 – Nagyszénás SE 5-0 (3-0)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Tóth Imre (Hajdú D., Gyuga Zs.)

Szarvas: Köteles A. – Kiri M., Pilán M., Polonszki P., Pilán R., Zahorán B., Simon R. (Lénárt F.), Furár R. (Zima D.), Czvalinga M. (Kovács Zs.), Bány B. (Magyar M.), Barna V. (Styecz B.)
Vezetőedző: Somogyi János

Nagyszénás: Lévai B. – Godár Gy., Lugasi M. (Liska T.), Mátó A., Libor G. (Nagy M.), Kukovecz D. (Király K.), Péter J., Kálmán P. (Simon L.), Kókai Á., Nagy Sz. D. (Szlovák N.), Márk Á.
Vezetőedző: Juhász Norbert

Gólszerzők: Bány B. 19′ (büntetőből), Furár R. 20′, Péter J. 40′ (öngól), Styecz B. 48′, Zima D. 66′

A mérkőzés után vezetőedzőnk Somogyi János a értékelte a mérkőzést: „Nagyszerűen játszottunk, ötletes támadásokat vezettünk, a cserék ismét jól szálltak be a mérkőzésbe, mindenki hozzátette a magáét a sikerhez! Nagyon örülök, hogy újra a kupadöntőbe jutottunk és egy nagyszerű napot szereztünk ezzel a szurkolóinknak, akik nagyon megérdemlik, hogy kupagyőzelmet ünnepelhessünk a végén, ami nagyon nehéz lesz, de mindent megfogunk tenni hogy sikerüljön.”

A másik elődöntőben az Orosházi MTK-ULE 4 gólos győzelmet aratott Mezőmegyeren, így az orosháziak lesznek az ellenfeleleink a május 23-ai döntőben amelyet Békéscsabán rendeznek a Kórház utcai stadionban 18 órai kezdettel.

Szarvas Fc 1905 Facebook