Jó hangulatú vacsorával zártuk az őszi szezont

  • 2022.10.19.

December 2-án este a Körösladány elleni utolsó őszi bajnoki után a Korona Étteremben zárta szokásos félévzáró vacsorájával a szezont csapatunk.
A szezonzárón a Szarvasi FC és az NB-II.-ben induló közös utánpótlás csapatunk a Körös UFC nagypályás bajnokságban résztvevő csapatai vettek részt.
A szezonzárón a csapatokon kívül az elnökség, minden edzőnk, és meghívottként a bajnokságban közreműködő segítőink vettek részt.

Bencze Sándor elnök úr köszöntőjében megköszönte mindenki munkáját illetve kiemelte, hogy felnőtt csapatunk kupa szereplése megmozgatta az egész várost.

Minden edző röviden értékelte csapata őszi szereplését:

U14, Tanács Zoltán (Körös UFC) – NB2 – Dél-Keleti csoport
A bajnokság nehézkesen indult számukra, mert utolsó pillanatban három meghatározó játékos távozott, de a bajnokság végére összeállt a csapat és egy hat meccses győzelmi szériát könyvelhettek el.

U15, Sechna Gábor (Körös UFC) – NB2 – Dél-Keleti csoport
Nehéz feladatot vett át elődjétől. Sajnos két mérkőzésen is győztes helyzetből nem sikerült megnyeri a találkozót, így az őszi szezont két szerzett ponttal zárták.

U16, Kiri Mihály (Szarvasi FC) – Megyei bajnokság, Északi csoport
A Berényi Gyermek FC csapata kiemelkedik a bajnokságból, a nyáron kicserélődött a játékos keret, de bő kerettel rendelkezünk, így sokszor fej törést okozott, mely játékos maradjon ki a meccs keretből.

U19, Závoda Gábor (Szarvasi FC) – Megyei bajnokság, Kiemelt csoport
Teljesen új csapatot kellett építenie, sok fiatal játékos található a keretben, így az ősz végére állt össze a csapat és rosszkor jött a téli szünet.

Felnőtt, Rétes Pál (Szarvasi FC) – Megyei I. osztály
Négy részre bontaná az őszi szezont, ahol az első részben a megyei kupában is vitézkedve 10 mérkőzést nyertünk zsinórban, a második részben több megyei rangadót játszottunk ahol nem sikerült közvetlen riválisainkat legyőzni, majd a salgótarjáni kupasiker után némi hullámvölgy és döntetlenek, míg az utolsó fordulókra ismét rátaláltunk a győzelmi ösvényre.

(Edzőinkkel külön-külön olvashatnak majd interjúnkat weboldalunkon.)

Az értékelések után a három utánpótlás korosztálynál a szezon legjobbjai, csapatomként 2-2 fő elismerő oklevelet, és külön jutalmat kaptak, melyet a felnőtt csapat játékosai adtak át.

Díjazottak:
U14
Pusztai Botond – az év újonca
Forgács Gergő – kiemelkedő kreatív játékáért
U15
Soczó Szabolcs – legjobb játékos
Pecznyik Gábor – legtöbbet fejlődött játékos
U16
Diviki Levente – legjobb játékos
Zanyik Zsolt – legjobb játékos

Az értékelések és az eredményhirdetés után jó hangulatban következhetett a vacsora elfogyasztása.

Szarvas Fc 1905 Facebook