Nagyszénási vereséggel kezdtük az új idényt

  • 2022.10.19.

Paprikás hangulatban, közepes színvonalú csata folyt az első félidőben a kapuk ritkán forogtak veszélybe. A félidő utolsó negyedórájában Libor két szabadrúgása is meglepte Babák kapust, ezzel megnyugtató előnyt szerzett a hazai együttes.

A térfélcsere után a játék addigi menete nem változott, csupán egy-egy lehetőség adódott mindkét oldalon. A szarvasiaknak egy kapu előtti kavarodásból elért találattal sikerült nyílttá tenniük a meccset. A folytatásban felívelt labdákból próbáltak egalizálni, ezeket viszont a hazai védelem rendre tisztázta, a legvégén pedig egy kontrából lezárta a mérkőzést a Szénás. A látogatók emberhátrányban fejezték be a mérkőzést, mert Bozsó begyűjtötte a második sárga lapját a lefújás előtt. Összességében a taktikusabb fél szerezte meg a három pontot.

Nagyszénás SE – Szarvasi FC 1905 3-1 (2-0)
Nagyszénás, Sportpálya – 300 néző. Játékvezető: Hajdú Dávid (Bozó N., Nyeste L.)

Nagyszénás: Lévai B. – Zábrák Z., Darida Á., Libor G. (Godár Gy.), Kukovecz D., Juhász N. (Tari F.), Mazán N. (Simon L.), Vajgely Gy., Rafaj P., Nagy Sz. D., Márk Á.
Technikai vezető: Tasi Róbert

Szarvas: Babák Z. – Kiri B., Juhász Gy., Polonszki P. (Moleri R.), Deli D., Paulik Á. (Bozsó L.), Pilán R., Zima D., Simon R., Furár R., Varga I.
Vezetőedző: ifj. Somogyi János

Gólszerzők: Libor G. 38′, 42′, Godár Gy. 93′ illetve Bozsó L. 75′

Kiállítva: Bozsó L. 93′ (második sárgalap után)

Edzői nyilatkozatok:

Tasi Róbert: – Igazi csapatmunka volt, ahogy ma hozzáálltunk a játékhoz. Nem is lehetett más a végeredmény. Gratulálok a csapatnak! Remélem, ugyanilyen eredményesen folytatjuk a szereplést.

ifj. Somogyi János: – Szégyen, gyalázat, ahogy ma idejöttünk! A foci istene büntetett. Nem lehet szó nélkül elmenni a játékvezetés mellett sem. Katasztrófa! Szégyellem magam, és elnézést kérek a szarvasi szurkolóktól.

Forrás: beol.hu
Fotó: Bohus Krisztián

Szarvas Fc 1905 Facebook