Negyedik alkalomra nem jött össze a főtábla

  • 2022.10.19.

Szerda délután zsinórban negyedik alkalommal vette csapatunk célba a Magyar Kupa országos főtábláját. Ahogyan az elmúlt években ezúttal is hazai környezetben vívhattuk meg a csatát. A mérkőzés nem kezdődött túlságosan jól hazai szempontból a 10. percben Wéber büntetőből volt eredményes ezzel vezetést szerezett a vendégeknek, amelyet a félidő végig további két góllal „fejelt” meg, így három gólos hátránnyal vonultunk pihenőre.

A második félidő elején ismét Wéber volt eredményes, negyedik gólja azonban öngól volt ezzel közelebb kerültünk, majd óriási nyomást helyeztünk a vendégekre így a 75. percre ledolgoztuk hátrányukat, így az utolsó negyed órába már a vezetés megszerzéséért tevékenykedtünk, amely nem jött össze – így jöhettek a büntetők, amelyből ezúttal a sárrétiek jöttek ki győztesen. Ezúttal nem jött össze a Magyar Kupa főtáblás szereplés, így koncentrálhatunk a bajnoki küzdelmekre és a Békés Megyei Kupára.

Szarvasi FC 1905 – Szeghalmi FC 3-3 (0-3) büntetőkkel: 6-7
Szarvas, Erzsébet liget – 270 néző. Játékvezető: Telek András (Sándor G., Nagy G.)

Szarvas: Kasik V. – Deli L., Bozsó L., Polonszki P., Szikora M. (Simon R.), Zima D., Furár R., Kriska N., Styecz M., Klimaj Z. (Viczián F.), Varga I. (Bakró G.)
Vezetőedző: ifj. Somogyi János

Szeghalom: Kapusi G. – Tatár S. (László L.), Takács J., Seres D. (Cserna D.), Darányi D., Paulik Á., Urbán S., Gedó L., Nagy M., Wéber L., Csősz B. (Baksai Zs.)
Vezetőedző: Hajdú Csaba

Gólszerzők: Wéber L. 49′ (öngól), Furár R. 60′, Viczián F. 75′ illetve Wéber L. 11′ (büntetőből), 29′, 45′

Fotók: Babák Zoltán (newjsag.hu)

Szarvas Fc 1905 Facebook