• 2022.10.19.

A szombati továbbjutás után, vasárnap az egyenes kieséses mérkőzésekkel folytatódott az első ízben megyei csapatokkal megrendezésre kerülő teremlabdarúgó torna.

Játékosaink: András Xavér, Benczúr Norbert, Gulyás Ádám, Furár Róbert, Kiri Mihály, Klimaj Zoltán, Kovács Sándor, Moldván Krisztián, Nagy Dávid, Szappanos Kristóf, Szikora Milán.

DSC_0013

Negyeddöntő:

Rákóczi Vasas SE – Szarvasi FC 2-3

A negyeddöntőben a Rákóczi hamar vezetést szerzett egy öngóllal, amit Tasi újabb találattal fejelt meg. Szikora javította korábbi hibáját, ezzel visszajöttek a meccsbe a szarvasiak, akik hamarjában fordítottak is. Az orosháziak próbáltak újítani, de Nyéki révén még büntetőből sem tudták bevenni Kiri kapuját.
Gólszerzők: Szikora (öngól), Tasi, ill. Szikora, Moldván, Furár.

További eredmények:

Kondorosi TE – Méhkeréki SE 2-5
Szeghalmi FC – Szabadkígyósi SZSC 0-0 (büntetőkkel: 4-3)
Körösladány MSK – Tótkomlósi TC 5-0

DSC_0092

Elődöntő:

Szarvasi FC – Körösladány MSK 3-5

Szorosabb és izgalmasabb csatát hozott a két Körös-parti alakulat között. A ladányiak Kéki Csaba vezérletével háromszor is vezettek két góllal, de a szarvasiak rendre visszajöttek, végül azonban túlságosan is kinyíltak hátul, ezt pedig megbosszulta magát.
Gólszerzők: Nagy D., Furár, Kovács S., ill. Kéki 3, Laksteter, Szilágyi

Másik mérkőzésen:
Méhkeréki SE–Szeghalmi FC 9–4

DSC_0102

Bronzmérkőzés:

Szeghalmi FC – Szarvasi FC 5-5

A bronzmérkőzés villámgyors szarvasi találattal indult, amire hamarjában jött a válasz is. A folytatásban a szeghalmiak voltak kezdeményezőbbek és eredményesebbek. Fokozatosan növelték az előnyüket, 5–1-nél úgy tűnt, hogy minden eldőlt, de Rétes Pál együttese nem így gondolta. Szépített, majd pár perc leforgása alatt ledolgozta a tekintélyes hátrányát. A rendes játékidőben maradt a döntetlen, jöhettek a büntetők, amit két szarvasi játékos is elhibázott szemben a szeghalmiakkal, akik magabiztos végrehajtónak bizonyultak.
Gólszerzők: Molnár 3, Veres, Boruzs K., ill. Gulyás, Szikora, Klimaj, Furár, Nagy D.

Döntő:

Méhkeréki SE–Körösladány MSK 2–4

DSC_0412

A vasárnapi napon készült fotók GALLÉRIÁJÁT itt érheti el. (Fotók: Nagy Marcell)

A szombati nap fotóit IDE KATTINTVA érheti el. (Fotók: Reményi Kata)

Forrás: BMS Extra
Fotók: Nagy Marcell

Szarvas Fc 1905 Facebook