Rétes Pál az év edzője, Somogyi Janó második a játékosok között

  • 2022.10.19.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Békés Megyei Igazgatósága ebben az évben is megtartotta már szokásossá váló díjátadó gáláját, ahol a megyei amatőr futball kerül középpontba. Február 9-én este a Csabagyöngye Kulturális Központban a 2017-es év legjobbjait köszöntötték.

Az esemény előéletéhez tartozik, hogy december folyamán valamennyi klub elküldhette kiket kíván jelölni a különböző kategóriákba. Több személyt lehetett megnevezni, és sajátjuk mellett más csapatok játékosait is a listára tehették. Az egyesületek által benyújtott lapok összesítése során alakult ki a hivatalos hatos jelöltlista, amelyből egy újabb voksolás eredményeként a kategóriák első három helyezettje kapott meghívást a gálára.

Ennek eredményeként csapatunk vezetőedzője, Rétes Pál lett az év edzője, megelőzve Brlázs István Gábort a Békéscsabai Előre 1912 SE és Janis Jánost, a Kondorosi TE szakvezetőit.

A játékosok között ifj. Somogyi János a második helyen végett. Az év játékosa díjat Süli András, a Kondorosi TE játékosa, míg a harmadik helyen Szabó Csaba (Méhkerék SE) lett.

Gratulálunk!

Szarvas Fc 1905 Facebook