Tavasszal is folytathatjuk a Békés Megyei Kupában!

  • 2022.10.19.

Szerda délután a Békés Megyei Kupa második fordulójában a megyei II. osztály A csoportjában szereplő Csanádapáca otthonában lépett pályára csapatunk. Az első félidőben nem született gól, a második játékrészben előbb megszereztük a vezetést, azonban a házigazdák még egalizáltak, azonban tíz perccel a mérkőzés vége előtt sikerült újabb gólt szereznünk és ezzel kiharcolni a továbbjutást.

Csanádapácai EFC – Szarvasi FC ‘1905’ 1-2 (0-0)
Csanádapáca. Játékvezető: Mezei Máté (Bozó N., Bálint R.)

Csanádapáca: Demkó M. – Mag J. (Bereczki D.), Juhász P., Göcző V., Kakuszi Z., Rakonczai M. (Hugyecz N.), Dajka P., Laduver T. (Németh R.), Kasza I., Oláh Á., Balassa Á.
Vezetőedző: Szikora Pál

Szarvas: Rohony M. – Vozár D. (Kriska N.), Takács J., Szikora M., Viszkok D., Zima D. (Süli A.), Kiri M., Varga I., Bakró G. (Farkas J.), Styecz M., Klimaj Z.
Vezetőedző: ifj. Somogyi János

Gólszerzők: Oláh Á. 75′ illetve Süli A. 68′, Styecz M. 80′

ifj. Somogyi János, csapatunk vezetőedzőjének értékelése: – Hét alapemberünk pihenőt kapott a mérkőzésről, mert szerettem volna azokat a játékosokat látni éles helyzetben akiknek még nem volt 90 perces terhelésük tétmérkőzésen. Úgy érzem így is több góllal kellett volna nyernünk, de egy nagyon lelkes és szimpatikus ellenfél az utolsó pillanatig megnehezítette a dolgunkat. Remélem eljutott most már véglegesen a játékosokhoz amit az alapozás elejétől mondok nekik, hogy mindig minden körülmények között adjanak ki magukból 100%-ot, mert csak így érhetjük el a célunkat!

Szarvas Fc 1905 Facebook