Tisztújítással és szezonzáró vacsorával zárta csapatunk a 2017/18-as szezont

  • 2022.10.19.

2018. június 15.-én pénteken a Korona étteremben 17 órától tartotta a Szarvasi FC az idei közgyűlését, majd ezt követő szezonzáró értékelését és vacsoráját.

A közgyűlésnek kiemelt jelentősége volt az egyesület további működése szempontjából, mivel az alapszabály módosítására, valamint új elnökség megválasztására került sor.

Az alapszabály módosítását több ponton az időközben bekövetkezett törvényi módosítások követelték meg, valamint az új elnökség felállásával kapcsolatos szerkezeti változtatások átvezetése tette szükségessé.

A közgyűlés szabályszerű, alaki és tartalmi lebonyolítását Dr. Dékány Erzsébet jogász segítette szakmai szempontból, melyet köszönünk neki.

A tisztújító közgyűlés 3 évre az elnökség tagjává választotta:

Bencze Sándor, Bukovinszky Béla, Cziglédszky Ákos, Domján Balázs, Dr. Lipcsei Imre, Klimaj Zoltán, Misúr Csaba tagokat, akik a jelelölés elfogadásáról előzetesen elfogadóan nyilatkoztak.

Az egyesület elnökévé Bencze Sándor, alelnöknek Bukovinszky Béla és Domján Balázs kerültek megválasztásra, mely struktúra és kibővült elnökség, reméljük segíti az egyesület terveiben megfogalmazott fejlesztések hatékony megvalósítását.
Gratulálunk, és sikeres munkát kívánunk az új Elnökségnek !

Bencze Sándor az elnökség nevében köszönetet mondott Földesi Zoltán volt elnökségi tagunknak eddig végzett tevékenységéért, aki sajnálatunkra továbbiakban nem kíván jelentősebb közéleti tevékenységet vállalni.

A közgyűlés hivatalos pontjainak lezárása után következett a tavaszi (és éves) szezon értékelése a bajnokságban (és kupaküzdelmekben) részt vevő csapataink edzői részéről.

  • U-14 Hunya Tamás, Körös UFC, NB-II. Dél-Keleti csoport
  • U-15 Sechna Gábor, Körös UFC, NB-II. Dél-Keleti csoport
  • U-16 Kiri Mihály, Szarvasi FC, Megyei bajnokság Északi csoport
  • U-19 Závoda Gábor, Szarvasi FC, Megyei Kiemelt bajnokság
  • Felnőtt Rétes Pál, Szarvasi FC, Megyei I.o. bajnokság

Az értékelések után a három utánpótlás korosztálynál a szezon legjobbjai, csapatonként 2-2 fő elismerő oklevelet, és külön jutalmat kaptak, melyet a felnőtt csapat játékosai adtak át.

Díjazottak:
U14
Szlancsik Bence, legsokoldalúbb játékos
Lénárt Ferenc, kiemelkedő játékáért

U15
Molnár Előd, példamutató hozzáállásáért, játékáért
Kata Patrik, gólerős játékáért

U16
Takó Levente, a csapat „SZÍVE”
Kugyela Kristóf, legsokoldalúbb játékos

Rendhagyó módon az ifjúsági korosztály (U19) játékosa Varga István (Stipóka) is különdíjban részesült egész évben kimagasló teljesítményéért, és a példamutató sportemberi magatartásáért.

Csapataink idei eredményei:

Felnőtt (Megyei I.o. bajnokság, felsőházi rájátszás) – 4. helyezés
U-19 (Megyei bajnokság, kiemelt csoport) – 5. helyezés
U-16 (Megyei bajnokság, Északi csoport) – 3. helyezés
U-15 (Körös UFC, NB-II. Dél-Keleti csoport) – 12. helyezés
U-14 (Körös UFC, NB-II. Dél-Keleti csoport) – 5. helyezés
U-14 (Szarvasi FC, Megyei keresztpályás bajnokság, Közép csoport) – 2. helyezés
U-15 (Szarvasi FC, megyei futsal bajnokság) – 4. helyezés
U-17 (Szarvasi FC, megyei futsal bajnokság) – 3. helyezés

A díjátadás után az elnökségből Domján Balázs megköszönte az eddig végzett, több éves, az utánpótlásban végzett edzői munkáját a szezon végén elköszönő Kiri Mihály és Bogdán Gábor edzőknek.

A hivatalos részek végeztével kezdetét vette a szezonzáró vacsora kötetlen és felhőtlen (a szezon során időhiány miatt elmaradó) beszélgetésekkel, emlékek felidézésével.

Köszönjük a játékosok, edzők és minden segítő egész éves odaadó munkáját, kívánunk sikeres és eredményes folytatást a következő kiíráshoz.

Szarvas Fc 1905 Facebook