U11: Körkép csapatunk házatájáról

  • 2022.10.19.

Január 4-én kezdte a felkészülést az U-11-es csapatunk heti két edzéssel a Petőfi utcai sportcsarnokban. Az edzés látogatottság a járvány miatt elég hullámzó volt az elmúlt bő két hónapban, de azért 8-10 fővel mindig tudtunk dolgozni. Rögtön a második héten a saját rendezésű Cziglédszky Sámuel emléktornán vettünk rész. A 10 csapatos tornán 8. helyezés értünk el, ami megmutatta, hogy sok munka vár még ránk. Azért hozzá kell tenni, hogy elég erős nemzetközi mezőny jött össze. (Békéscsaba, Szolnok, Nagyvárad)
A tornán résztvevő játékosok: Nagy Lukács, Plentri Zsombor, Nemcsényi Gergő, Körösparti Zsombor, Styevák Nándor, Szántosi Áron, Gnándt Ákos, Uhljar Zsombor, Galó Barna, Szuprics Attila.

Február elejére tervezett mezőberényi torna a járvány miatt elmaradt.

Február 27-én Orosházán zártuk a téli teremtornákat. A 10 csapatos mezőnyből a 6. helyet szereztük meg a szintén erős mezőnyben. (Szeged, Orosháza, Grosics Akadémia, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Makó) Az 5. helyért a végletekig kiélezett küzdelemben 3-3-as döntetlen után büntetőkkel maradtunk alul a jobb játékerővel rendelkező Grosics Akadémiával szemben.

A csapat tagjai: Fürj Gergő, Horváth Bence, Rejtő Csaba, Barcsik Soma, Nagy Lukács, Uhljar Zsombor, Styevák Nándor, Szántosi Áron, Plentri Zsombor, Korim Ákos, Galó Barna, Körösparti Zsombor.

Truczka Tamás

Szarvas Fc 1905 Facebook