U13: Aktualitások a tavaszi szünetről

  • 2022.10.19.

Az iskolai szünetet kihasználva hétközi fordulót rendeztek szerdán az U13-as korosztály keresztpályán zajló bajnokságában. Fiataljaink Dévaványára utaztak csütörtökön, ahol a házigazdák mellett a békésszentandrásiak vártak rájuk.
Bár hivatalosan itt még nem számolják az eredményt, a fiúk annál inkább jegyzik. A bemelegítés közben azt láthatták, hogy a két rivális 2–2-es eredménnyel megosztozott egymással a pontokon.

Az Adamik Áron, Babecz Áron, Bakulya Mirkó, Gyalog Gergő, Mikó Áron, Kasnyik Bence, Nádi Sándor, Pálinkás Pál, Paraizs Konrád, Styecz Dominik és Varga Bence által alkotott együttesünk a szentandrásiakkal kezdte meg a csatározást. A mieink jelentős fölényt harcoltak ki, a kapusunknak mindössze egyetlen alkalommal kellett bravúrt bemutatnia, a másik kapu előtt viszont egy híján minden kimaradt. Paraizs Konrád bal szélről megeresztett lövése azonban utat talált a hálóba a gyerekek nagy örömére. Ezután több lehetőség maradt ki, gól azonban már nem született.

Hasonló mederben zajlott le a házigazdák elleni kétszer 20 perc is. A mieink lényegesen többet támadtak, de nem igazán volt szerencséjük a hazaiak apró termetű, ám annál talpraesettebb kapusával szemben, aki szinte mindent végett. Egy szögletnél a szinte a kispadról kapu elé érkező Varga Bence közeli fejesével szemben már ő sem tehetett semmit, ez pedig a nap második győzelmét eredményezte.

Összességében a fiúk nagy kedvvel tették a dolgukat és remek csapatmunkával okoztak örömöt maguknak és az őket Dévaványára is elkísérő szülőket.

Szarvas Fc 1905 Facebook