U13: Gól nélküli döntetlen Dévaványa ellen

  • 2024.03.13.

A Szarvasi FC U13-as csapatának március 7-én rajtolt el a tavaszi idénye, melynek első állomása a Dévaványa elleni mérkőzés volt, hazai környezetben. A borongós időben megrendezett meccsen folyamatos játék nem alakult ki, ami a nehéz talaj miatt teljesen elfogadható ebben a korosztályban. A kapuk viszonylag ritkán forogtak veszélyben az első félidőben, nagyobb helyzet egyik együttes előtt sem adódott. A második játékrészben a vendégek mezőnyfölénybe kerültek ugyan, de ezt nem tudták gólra váltani, így maradt a pontosztozkodás. Összességében elmondható, hogy a csapat játékosai a mérkőzésen mindent megtettek a minél jobb eredmény érdekében, de ezen a napon ez a teljesítmény egy pontra volt elég.

Szarvasi FC 1905 – Dévaványai SE 0-0
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Brlás Zsolt

Szarvas: Plentri Zs. – Uhljar Zs., Nagy Lukács, Szuprics A., Gnándt Á., Styevák N., Nemcsényi G., Nagy Lionel, Horváth B.. Cserejátékosok: Korim Á., Fekécs M.

Dévaványa: Kónya R. – Máji F., Barabás M., Bak V., Varga R., Baráth K., Feke B., Tarsoly D., Szűcs B.. Cserejátékosok: Szilágyi T., Szarka B., Szűcs M., Csatári Zs., Szitás D., Tarsoly L.

Kis Mátyás – edző
Valastyán Balázs – pedagógiai tanácsadó

Szarvas Fc 1905 Facebook