U13: Két győztes mérkőzés

  • 2022.10.19.

A hazai rendezésű bajnoki mérkőzést Szentandráson játszva, ragyogó napsütésben sikerült megrendezni. A csapatunk kellő lelkesedéssel, akarattal álltak neki a soron következő két mérkőzésnek.

Az elsőt Kondoros csapatával játszottuk, amit ragyogó játékkal, sok helyzettel és gólokkal sikerült simán megnyerni. A második meccset a hazaiakkal vívtuk, hasonló jó játékkal, mint ahol abba hagytuk. Rengeteg gólhelyzetet kialakítva, mezőnyben uralva a játékot néha becsúszott egy – egy pontatlan passz, rossz döntés, de segítve egymást a játékosok sikerült kijavítani ezeket. Így csak az volt a kérdés mennyi gólt rúgunk a mérkőzés végéig. A találkozót a kis megingásaink ellenére simán nyertük.

A csapat góllövői: Mikó Áron, Paraizs Konrád, Uhljar Zsombor, Styecz Dominik, Batta Zalán. A mezőny legjobbja MIKÓ ÁRON !!!! Külön dicséret.

Még egy öröm, hogy a héten újabb labdarúgó csatlakozott a csapathoz Neumann Kristóf.

Csatlakozni a csapathoz az edző megkeresésével tudnak: Adamik Vilmos 06 30 3817372

Aktuális játékoskeret: Babecz Áron, Paraizs Konrád, Gyalog Gergő, Pálinkás Pál, Bakulya Mirkó, Mikó Áron, Adamik Áron, Nádi Sándor, Batta Zalán, Varga Bence, Styecz Dominik, Kasnyík Bence, Uhljar Zsombor, Nagy Lukács

Szarvas Fc 1905 Facebook