U16: Gólzáporos mérkőzésen, emberelőnyben maradtunk alul

  • 2022.10.19.

A serdülő bajnokság 14. fordulójában a Szeghalom csapatát fogadtuk az Erzsébet ligetben. Csapatunk a mérkőzés elejétől kezdve mezőnyfölényben játszott, míg a vendégek kontrákra rendeződtek be. a 28. percben Kiri Máté góljával a vezetést is megszereztük. A 32. percben Czebét állította ki a játékvezető, amikor utolsó emberként szabálytalankodott játékosunkkal szemben, ez mintha kicsit megfogta volna csapatunkat.

Rá egy percre a védelmünknek sok gondot okozó Hegyesi László egyenlített, a második félidőben szerzett két góljával pedig meg is fordították a mérkőzést. Fiataljaink nem estek össze előbb Zanyik fejesével, majd Lázár gyönyörű találatával egyenlítettek, ám de mikor már a vezetés lebegett a szemünk előtt, Hegyesi negyedik góljával eldöntötte a találkozó végkimenetelét.

Szarvasi FC – Szeghalmi FC 3-4 (1-1)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Kepka Roland

Szarvas: Kugyela K. – Takó L., Tóth D., Farkas Á., Medvegy P. (Pavlovics M.), Zanyik Zs., Kiri M., Huszka Zs., Lázár D., Lestyan T., Pavlovics B.
Utánpótlás edző: Kiri Mihály

Szeghalom: Fazekas A. – Petri M., Forrás M., Czebe T., Szirmai D., Nagy D., Hegyesi L., Czigla F., Bihari M., Hajdu Zs., Turi M.

Gólszerzők: Kiri M. 28′, Zanyik Zs. 73′, Lázár D. 84′ illetve Hegyesi L. 33′, 68′, 71′ (büntetőből), 85′

Kiállítva: Czebe T. 32′

A következő fordulóba április 6-án (pénteken) 16 órától a Dévaványa csapata vendégeskedik az Erzsébet ligetben.

Galéria:

 

Szarvas Fc 1905 Facebook