U16: Győzelem a békéscsabai villanyfényben

  • 2022.10.19.

A soron következő mérkőzésünkön a megszokottól eltérő időpontban léptünk pályára, pénteken villanyfényes találkozón látott minket vendégül az Atletico Békéscsaba.

Már a 3. percben megszereztük a vezetést az egyik hazai játékos segítségével, aki menteni szeretett volna, de a lábáról a saját kapujukba pattant a labda. A folytatásban is mi kezdeményeztünk többet, nagyon ötletesen játszottunk, de a befejezéseinket vagy a kapufa vagy a hazai kapus hárította. A szünethez közeledve sikerült az előnyünket három gólra növelni.

A második félidőben ezt nagyon hamar lefaragta a hazai csapat és egy találatra fel is zárkózott, de utána megint a mi perceink következtek és bebiztosítottuk a győzelmünket.

Atletico Békéscsaba – Szarvasi FC 3-7 (0-3)
Békéscsaba, Kórház utcai Stadion. Játékvezető: Baukó Balázs (Juhász L.)

Békéscsaba: Nagy L., Jantyik K., Plavecz Z., Hromek B., Bencsik M., Kucsara Gy., Kotroczó T., Hanzó B., Reszelő D., Horváth K., Dobó J.

Szarvas: Bátori M. (Fábri M.) – Lénárt Zs. (Csomos K.), Borbély M. (Balczó A.), Romhányi D., Korbely P., Kerekes S., Rumi I. (Truczka Á.), Benyó M. (Pavlovics M.), Bátori D. (Pósa L.), Bakró J., Szopka B. (Lestyán B.)
Utánpótlás vezetőedző: Sonkoly Lajos

Gólszerzők: Reszelő D. 54′, 56′, Nagy L. 83′ illetve Plavecz Z. 3′ (öngól), Korbely P. 30′ (büntetőből), 63′, 77′, Borbély M. 40′, Bakró J. 58′, Kerekes S. 75′

Sonkoly Lajos: – Egy igazán szép játékkal sikerült begyűjtenünk a 3 pontot, a játékosoknak is nagy élményt nyújtó villanyfényes találkozón.

Szarvas Fc 1905 Facebook