U16: Meggyőző rajt Szeghalmon

  • 2022.10.19.

Szombaton ragyogó időben és remek pályán fogadott minket a Szeghalom az első bajnoki mérkőzésünkön.

Az első perctől sikerült a mi akaratunkat az ellenfelünkre erőltetni, több gólszerzési lehetőségünk is volt, de vagy lesen tudtak minket megállítani vagy a hazai kapus védett nagy bravúrral. A 10. percig kellet várni az első gólunkra utána futószalagon termeltük őket és meg sem álltunk az első játékrészben 9 találatig. A kapunk két alkalommal került veszélybe, de ekkor Fábri kapus a helyén volt és nagy bravúrral hárított.

A második félidőben több friss játékost is a pályára küldtünk itt is egy kis idő eltelt mire újra gólt szereztünk, de sikerült két számjegyű eredményt elérni az első fordulóban az ötletes és pontos játékunknak köszönhetően.

Szeghalmi FC – Szarvasi FC 0-15 (0-9)
Szeghalom, Városi Sportcsarnok és Sporttelep. Játékvezető: Kurta János (Végh F.)

Szeghalom: Szirmai Á. – Marhás B., Szalóki K., Kasza Á., Ambrus Gy., Schultz M., Csizmazia G., Tóth M., Turi M., Szirmai A.

Szarvas: Fábri M. – Borbély M., Romhányi D., Sztancsik M., Lénárt F. (Truczka Á.), Csomos K. (Hicz M.), Korbely P., Kerekes S. (Kolozsi Z.), Benyó M. (Rumi I.), Pósa L. (Bakró J.), Szopka B. (Lénárt Zs.)
Utánpótlás edző: Sonkoly Lajos

Gólszerzők: Borbély M. 10′, 15′, 42′, 75′, 78′, Kerekes S. 12′, 14′, Romhányi D. 18′, 84′, Lénárt F. 23′, 24′, 31′, Rumi I. 59′, 70′, Truczka Á. 82′

Sonkoly Lajos: – Jó játékunknak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk, büszke vagyok a fiúkra. De nem szabad elbízni magunkat, mert a folytatás biztosan nehezebb lesz.

A következő fordulóban hazai környezetben szeptember 21-én 9:30-tól a Dévaványa ellen lép pályára csapatunk.

Szarvas Fc 1905 Facebook