U16: Rangadón arattunk fontos győzelmet

  • 2022.10.19.

A bajnokság 20. fordulójában a bajnokság kimenetele szempontjából sorsdöntő mérkőzés várt serdülő fiainkra, hiszen a második helyezett Mezőberény látogatott az Erzsébet ligetbe.

Jól kezdtük a mérkőzést, egy korán rúgott jogos büntetővel vezetést szereztünk, ezután kemény, harcos mezőnyjáték alakult ki, de a vendégek két szögletből szinte egyforma gólokat szereztek, megfordítva az eredményt. A csapat nem adta fel és még a szünet előtt kiegyenlített, majd a 2. félidő elején egy szép góllal visszavettük a vezetést. Ezután felváltva forogtak veszélyben a kapuk, de gól már nem született. Ezzel a győzelemmel a két csapat helyet cserélt a tabellán, így megadtuk magunknak az esélyt, hogy versenyben maradjunk a bajnoki címért.

Szarvasi FC – Berényi Gyermek FC 3-2 (2-2)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Németh Balázs (Fehér J., Kurta J.)

Szarvas: Kugyela K. – Keller G. (Bogdán B.), Cziglédczky S. (Nagy R.), Sztancsik M., Lénárt F., Bány B., Moleri R., Zahorecz S., Pecnyik G., Korbely P. (Bakró J.), Kerekes S.
Utánpótlás edző: Sechna Gábor

Mezőberény: Huszti Sz. – Rónai R., Szabó Zs., Fekete Cs. (Husti G.), Olej B., Miszlai M., Nagy A., Hoffmann P., Megyeri E., Malét K., Szabó B.
Utánpótlás vezetőedző: Kajlik Péter

Gólszerzők: Zahorecz S. 3′ (büntetőből), Lénárt F. 35′, 57′ illetve Olej B. 17′, 22′

Sechna Gábor: – Újfent bebizonyosodott, hogy létezik a SZARVASI SZÍV. Fordulatos rangadón arattunk nagyon fontos győzelmet egy kiváló csapat ellen.

A következő fordulóban május 25-én szombaton 11 órától a Sarkadi Kinizsi LE otthonában vendégeskedünk.

Szarvas Fc 1905 Facebook