U19: A címvédő nyert az Erzsébet-ligetben

  • 2022.10.19.

A tavalyi bajnok Mezőhegyes érkezett hozzánk a harmadik fordulóban. Sajnos nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést mert rögtön hátrányba kerültünk egy helyezkedési hiba miatt. Ez megfogja a csapatot és gyorsan megkaptuk a másodikat is. Lassan megjöttünk a mérkőzésbe és egy szép találattal szépítettünk. Mikor már kezdtük teljesen átvenni az irányítás a semmiből jött egy szerencsétlen mozdulat és újra kétgólos hátrányban voltunk.

A szünet után sok lehetőség közül sikerült egyet kihasználni és minden lehetőségünk megvolt hogy kiegyenlítsünk. Egy kósza támadásuk jogtalan tizenegyessel végződött ami sajnos döntőnek bizonyult.

Szarvasi FC 1905 – Mezőhegyesi SE 2-4 (1-3)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Csikós Ádám (Nagy Z., Dohar L.)

Szarvas: Babák Z. – Borbély M. (Truczka Á.), Novodomszky Zs., Sztancsik M., Pusztai B., Moleri R., Seres Á. (Pósa L.), Korbely P., Lénárt F. (Csányi B.), Makai G., Molnár E.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Mezőhegyes: Ferenczi I. – Boros B., Szabó I., Dombi M., Papp M., Szalai K. (Szügyi B.), Trájer R. (Boros B.), Veres M., Isaszegi B., Verasztó A. (Juhász L.), Pálhidai M.
Utánpótlás vezetőedző: Varga Péter

Gólszerzők: Lénárt F. 28′, 63′ illetve Pálhidai M. 4′, Boros B. 7′, Makai G. 34′ (öngól), Papp M. 74′

Füredi János: – A rossz kezdés az egész első félidőre rányomta a bélyegét. A csapat mindent megtett hogy visszahozza a mérkőzést de egy jogtalan tizenegyes ezt megakadályozta.

Szarvas Fc 1905 Facebook