U19: A második félidőben szerezett gólokkal hoztuk el a három pontot Békésről

  • 2022.10.19.

Békésre látogattunk az újabb bajnoki mérkőzésre. Sajnos betegség és egyéb okok miatt többen hiányoztak. A mérkőzés kezdetétől magunkhoz ragadtuk a kezdeményezés. A harmadik percben egy kiugratás után a hazai védő utolsó emberként csak kiállítást érően tudot szerelni. Ember előnyben még inkább beszorítottuk őket, de nagyon sok hibával játszottunk. Keveset mozogtunk pontatlanok voltak a passzok. A szünetig sajnos nem sikerült a fölényünket gólra váltani.

A második félidőben ott folytattuk ahol abbahagytuk, csak mostmár helyzetekig is eljutottunk. Ahogy lenni szokott egy hiba után gólt rúgott a hazai csapat. Gól után szerkezetet váltottunk és még inkább fokoztuk a nyomást. A sokadik szöglet után végre megszületett az idegnyugtató gól. Innentől kezdve már nem volt kérdés hogy meglesz a győzelem. Hásodik tálálat után megint megfogyatkoztak a hazaiak. Végén újabb két góllal lezártuk a mérkőzést.

Békési FC – Szarvasi FC ‘1905’ 1-4 (0-0)
Békés, Városi Sporttelep. Játékvezető: Hankó Balázs (Varga L.)

Békés: Marosi Sz., Zsanda M., Fekete Z., Medve Á., Reszelő T., Horváth A. (Malatyinszki R.), Reszelő A. (Szabados B.), Szűcs V., Kovács Z., Végh F. (Adamik L.), Korcsok D. (Surman Sz.)

Szarvas: Rohony M. – Bány B., Moleri R., Seres Á. (Lázár D.), Virág B., Pecnyik G., Varga I., Borbély D., Molnár E., Kiri M., Lénárt F.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Gólszerzők: Reszelő T. 56′ illetve Molnár E. 71′, Varga I. 73′, 89′, Kiri M. 81′

Kiállítva: Zsanda M. 4′, Szűcs V. 78′

Füredi János: – Nagyon sok hibával játszottunk. Több mozgás kell egy védekezésre berendezkedett csapat ellen.

A következő fordulóban október 19-én 12 órától hazai környezetben a Gádoros csapatát fogadjuk.

Szarvas Fc 1905 Facebook