U19: Csoportelsőként jutottunk tovább a megyei Ifi kupában!

  • 2022.10.19.

Az U-19 megyei kupakiírás csoportküzdelmeinek harmadik mérkőzésén is győztünk, így veretlenül nyertük meg a csoportunkat 25-6 gólaránnyal. Nem a legerősebb összeállításban kezdtünk az őszi szünet hiányzói, illetve a holnapi felnőtt kupamérkőzés miatt, de hasonló helyzetben voltak hiányzók szempontjából a házigazdák is.

A továbbjutás szempontjából tét nélküli mérkőzés, ennek megfelelő színvonalat hozott, nem igazán tudtunk felpörögni a mérkőzésre, ahol sok helyzetünk ellenére csak a 30. percben sikerült megszereznünk a vezető gólunkat. A hazaiaknál a játékvezető alpári szavakkal illetése miatt a 33. percben megfogyatkozott a létszám, mely véglegesen megpecsételte esélyeiket, így „negyed gőzzel” is 4-1-es vezetéssel mentünk szünetre.

A második félidőben folyamatosan rúgtunk a gólokat, legalább ugyanennyit túljátszva-kihagyva. Kapusunk (Rohony G. )ezen a mérkőzésen mezőnyjátékosként szerepelve mesterhármast ért el akcióból. A végére tovább lassulva az utolsó negyed órában a hazaiak három gólt is tudtak szerezni, de a vége 11-4 javunkra.

Várjuk a sorsolást az egyenes kiesési rendszerben.
Hajrá Fiúk! Hajrá Szarvas!!!

Békésszentandrási HMSE – Szarvasi FC 4-11 (1-4)
Békésszentandrás, Bencsik Mihály Sporttelep. Játékvezető: Pusztai Zoltán (Halma S.)

Békésszentandrás: Babák Z. – Pintér I., Olasz I., Tasi K., Szekeres Z., Szűcs D., Bíró D., Romhányi R., Mészáros J., Kuczbel A., Farkas B. (Kepenyes B.)

Szarvas: Maginyecz M. – Domján B., Szappanos Á., Uhljar G., Virág B., Gyurik D., Borbély D., Rohony M., Kiri M., Kiri B., Bencze B. (Fazekas L.)
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Gólszerzők: Bíró D. 42′, 74′, 80′, Szűcs D. 87′ illetve Kiri M. 30′, 42′, Szappanos Á. 36′, 77′, Gyurik D. 44′, Rohony M. 48′, 70′, 85′, Virág B. 52′, 55′, 64′

Kiállítva: Tasi K. 33′

A megyei U19 Kupa – Szarvasi csoportjának végeredménye:

Szarvas Fc 1905 Facebook