U19: Döntetlen Békéscsabán

  • 2022.10.19.

Vasárnap Békéscsabán játszottunk a MÁV ellen. A házigazdáknak nagyon fontos lett volna a győzelem a harmadik hely eléréséhez és egyben a kiemelt csoportba kerüléshez. Ennek ellenére jól kezdtük el a mérkőzést és egy szép kontra végén Bány Dudi lőtt a kapuba. Továbbra is irányítottunk az történt amit mi akartunk. Jól szűrtük a támadásaikat, kontrainkkal pedig rendre veszélyt jelentettünk. Egy ilyen után lőttük a második gólunkat a hosszú sérülés után visszatérő Borbély Dávid révén. Sajnos szinte mindjárt egy védelmi helyezkedési hibát kihasználtak a hazaiak.

Szünet után rögtön nekünk estek a hazaiak, és egy ajándék tizenegyessel egalizálták az állást. A végére elfogytunk, nem tudtunk cserélni mivel többen hiányoztak.

Békéscsabai MÁV SE – Szarvasi FC ‘1905’ 2-2 (1-2)
Békéscsaba, MÁV Sportpálya. Játékvezető: Baráth János (Szigeti G., Pós A.)

MÁV SE: Juhász Z. – Gyeraj K., Árszintye Z. (Barta F.), Demeter N. (Szák-Kocsis B.), Steigerwald E., Mihályi Zs., Kiss-Schusztek D., Morva G., Takács L., Marczy Á. (Sárvári L.), Petri Gy.
Utánpótlás edző: Braun Attila

Szarvas: Rohony M. – Kerekes S., Sztancsik M., Takó L., Moleri R., Seres Á., Lénárt F., Borbély D. (Csomos K.), Molnár E., Pecnyik G. (Benyó M.), Bány B.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Gólszerzők: Morva G. 28′, 77′ illetve Bány B. 12′, Borbély D. 25′

Füredi János: – Mély talajon nagyon motivált hazaiak ellen egy kifejezetten jó első félidő után sajnos nem tudtuk megtartani az előnyünket.

Szarvas Fc 1905 Facebook