U19: Fordulatos mérkőzést nyertünk Mezőberényben

  • 2024.03.20.

Vasárnap délelőtt Mezőberénybe látogattunk, ahol azzal a tudattal léptünk pályára, hogy győzelmünk esetén a két csapat helyet cserélhet a tabellán.

Ennek megfelelően nagy lendülettel kezdtek a csapatok, de amíg mi a 17. másodpercben csak a kapufát találtuk el, addig ellenfelünk az 5. percben egy kiugratás után gólt tudott szerezni. Az első szűk félóra után megtaláltuk a ritmust, sikerült is kiegyenlítenünk.

A második félidő első percében egy eladott labdából ismét vezetést szereztek a hazaiak, de ez már nem fogta meg a csapatot, remek játékkal sikerült megfordítanunk az eredményt két perc alatt, de ismét jött a hideg zuhany: szinte a semmiből egy védelmi hibából kiegyenlített a Berény. Ez sem tört össze senkit egy szép támadásból újra megszereztük a vezetést és innen már nem adtuk ki a kezünkből a meccset.

Könnyebb is lehetett volna a vége, hiszen további 2-3 nagy helyzetet kihagytunk, ezért a végén kellett, hogy helyén legyen a srácok szíve.

Összességében újra egy fordulatos mérkőzésen csak 60 percig játszottunk jól, ezért győzelmünkhöz kellett, hogy mindenki végig nagyon motiváltan, óriási akarással, egymásért harcolva küzdjön.

Ifjúsági csapatunk legközelebb március 24-én vasárnap 14 órától lép pályára hazai környezetben a Dévaványa csapata ellen.

Berényi Gyermek FC – Szarvasi FC ‘1905’ 3-4 (1-1)
Mezőberény, Sportpálya. Játékvezető: Rubás Zoltán (Gombkötő László)

Berény: Huszti Sz. – Varga M. (Lakatos I.), Szabó Zs., Prekopa P. (Varga T.), Gézárt B., Gschwindt T., Kis G. (Jantyik N.), Winter Z., Gottschick V. (Nemes L.), Machó R., Kovács K.
Utánpótlás vezetőedző: Kajlik Péter

Szarvas: Fábri M. – Bátori D., Sztancsik M., Kerekes S., Bakró R., Steinmacher T., Molnár J. (Neumann K.), Csányi B., Bány B. (Bakró K.), Truczka Á., Zahorecz S.
Utánpótlás vezetőedző: Sechna Gábor

Gólszerzők: Gschwindt T. 5′, 46′, 64′ illetve Csányi B. 29′, Zahorecz S. 58′, Truczka Á. 59′, 71′

A bajnokság aktuális állása:

Összefoglaló: Sechna Gábor

Szarvas Fc 1905 Facebook