U19: Gyomai győzelem a csoportrangadón

  • 2022.10.19.

Vasárnap Gyomára látogattunk a csoport rangadójára. Az esőzések ellenére egy jól előkészitett pálya fogadott bennünket. Nagy iramban kezdtek a hazaiak de helyzetekben ez nem mutatkozott meg. Negyedóra elteltével kiegyenlített lett a mérkőzés, inkább a pálya közepén folyt a játék. Egy védelmi megingásból gólt szereztek a hazaiak amit a félidő lefujásának pillanatában egy ragyogó egyéni teljesítménynek köszönhetően kiegyenlítettünk.

Szünet után rögtön egy távoli megpattanó lövésböl újra vezetést szereztek a vendéglátok. Tovább folyt a nagy küzdelem, szerkezetet váltottunk de sajnos a kapu előtt rendre rossz döntéseket hoztunk. Itt látszott hogy a mai mérkőzésen külömböző okok miatt nem volt bevethető négy olyan játékos akik összesen eddig 40 gólt lőttek! Vége felé az egyenlítés érdekében kinyíltunk és ezt a hazaiak kihasználták.

Gyomaendrődi FC – Szarvasi FC ‘1905’ 3-1 (1-1)
Gyomaendrőd, Sportpálya. Játékvezető: Modes Ottó Péter (Zahorán J., Nyeste L.)

Gyomaendrőd: Dudics Gy. – Dávid J. (Paróczai B.), Miszlai M., Hunya K., Szilágyi B., Valach V. (Vincze V.), Kata P. (Kis M.), Kun Cs., Miklavicz Á., Hanea M., Dudás Zs.
Utánpótlás edző: Hunya Tamás

Szarvas: Rohony M. – Szebegyinszki R., Bány B. (Borbély M.), Moleri R., Virág B., Pecnyik G. (Bencze B.), Takó L., Borbély D., Molnár E., Lénárt F., Szappanos Á.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Gólszerzők: Kun Cs. 37′, 51′, Kis M. 81′ illetve Szappanos Á. 45′

Füredi János: – A csoport rangadóján nagy küzdelemben maradtunk alól, de november 30-án hazai pályán biztos vagyok benne hogy visszavágunk.

Fotók: Gyomaendőri FC – Facebook oldala

Szarvas Fc 1905 Facebook