U19: Győzelem a Jamina fiataljai ellen

  • 2024.03.07.

Remek időjárásban és kitűnő pályán játszottuk a szezon első meccsét. Jól kezdtünk, egy szép támadás után meg is szereztük a vezetést, de ez inkább minket zavarhatott meg, a vendégek gyorsan kiegyenlítettek egy közeli szabadrúgásból. A félidő hátralévő részében pontatlanul,kapkodóan,görcsösen, sok hibával játszottunk,mégis a 39.percben sikerült visszavennünk a vezetést, ez a gól végleg megnyugtatta a srácokat.

A második játékrészben egy teljesen más szarvasi csapat volt a pályán: kevés hiba, szép támadások, felszabadult játék jellemezte a játékot, ebben az időszakban már csak a mi akaratunk érvényesült, további gólokat szerezve megérdemelten nyertük meg a mérkőzést a tabellán előrébb helyezkedő ellenfelünk ellen.

Szarvasi FC 1905 – Jamina SE 5-1 (2-1)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Bozó Norbert (Kovács Krisztina)

Szarvas: Fábri M. – Kerekes S., Bátori D., Sztancsik M., Zahorecz S. (Styecz D.), Csányi B., Bódi M. (Molnár J.), Truczka Á., Fazekas B. (Gyalog G.), Bakró K. (Bakró R.), Steinmacher T.
Edzők: Sechna Gábor, Bakró Géza

Jamina: Vig Z. (Kasik Sz.), Osztódi Martin, Fábián H. (Szabó K.), Erdélyi M. (Kovács V.), Péter L., Varga J., Lipták-Pikó B., Kiss A., Gyurovszki K. (Krausz T.), Mohácsi M., Juhász Zs. (Osztódi Márk)

Gólszerzők: Kerekes S. 5′, 35′, 49′, 87′, Truczka Á. 67′ illetve Lipták-Pikó B. 11′

Összefoglaló: Sechna Gábor

Szarvas Fc 1905 Facebook