U19: Győzelem Mezőmegyeren

  • 2022.10.19.

Mezőmegyeren játszottuk a aktuális mérkőzésünket. Nagyon lassan melegedtünk bele a mérkőzésbe és az első negyedóra csapkodó játékot hozott. Ugyan uraltuk a mérkőzést de lassan körülményes támadtunk. A félidő utolsó harmadában hirtelen minden a helyére került és három gólt szerezve biztos vezetéssel mentünk a szünetre.

A második félidőben biztosan tartottuk kezünkben a mérkőzést. Sok helyzetet teremtettünk de sajnos csak egy újabb gólt lőttünk. A mérkőzés vége felé sajnos kaptunk két gólt de ez már nem veszélyeztette a győzelmünket.

Mezőmegyer SE – Szarvasi FC ‘1905’ 2-4 (0-3)
Mezőmegyer, Sportpálya. Játékvezető: Telek András (Sovány L.)

Mezőmegyer: Valastyán M. – Zsidek M., Szirbucz P., Molnár R., Nagy G. (Zlovszki B.), Egeresi G., Vida K., Vozár O., Hollósi Zs., Szász Cs. (Liszkai B.), Lengyel A. (Kovács P.)

Szarvas: Fazekas B. (Bátori M.) – Mojzsis M., Sztancsik M., Takó L., Moleri R., Seres Á. (Bencze S.), Lénárt F., Molnár E., Pecnyik G. (Csomos K.), Kerekes S. (Szopka B.), Bány B.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Gólszerzők: Hollósi Zs. 57′ (büntetőből), Zsidek M. 90′ illetve Bány B. 22′, Lénárt F. 24′, Kerekes S. 26′, Seres Á. 50′

Füredi János: – Ugyan nem volt sziporkázó a játékunk, de magabiztosan tartottuk meg hibátlan mérlegünket.

Szarvas Fc 1905 Facebook