U19: Három gólos győzelem Csabacsűdön

  • 2022.10.19.

Csabacsűdre látogattunk a tizedik fordulóban. Sajnos továbbra is sok volt a hiányzó.

Szokás szerint magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést és nyomást gyakoroltunk a kapujukra. Negyedóra után egy gyorsan elvégzett bedobást kihasználva megszereztük a vezetést. A gól után is támadásban maradtunk a második gól megszerzéséért. A félidő közepén egy fegyelmezetlenség és helyezkedési hiba után jogos 11-esből egyenlítettek. Középkezdés után rögtön mi is kiharcoltunk egy tizit, amivel újra vezetést szereztünk. Félidőig már nem változott az eredmény.

A második felvonást ott folytattuk ahol az elsőt abbahagytuk, folyamatosan a hazaiak térfelén folyt a játék. Egyre inkább fáradó hazaiak nem tudták megakadályozni az újabb gólokat. Mi sem jellemző hogy szögletből is sikerült direktbe betalálni (Varga Stipó) révén.

Csabacsűdi GYLSE – Szarvasi FC ‘1905’ 2-5 (1-2)
Csabacsűd, Sportpálya. Játékvezető: Bozó Norbert (Kvasz N.)

Csabacsűd: Gritta K. – Gombár E., Gerhát K., Szekeres Z. (Simkovicz V.), Urbancsok Á., Varga T., Szebegyinszki B. (Rétes R.), Jelen Sz., Varga D., Szigeti M., Király A. (Pusztai G.)
Utánpótlás vezetőedző: Gombár György

Szarvas: Rohony M. (Fazekas L.) – Bány B., Moleri R., Seres Á., Virág B., Pecnyik G., Takó L., Varga I., Borbély D., Molnár E., Szappanos Á.

Gólszerzők: Jelen Sz. 32′ (büntetőből), 87′ illetve Moleri R. 10′, Varga I. 34′ (büntetőből), 72′, Borbély D. 69′, Szappanos Á. 86′

Füredi János: – Nem a legjobb előjelekkel vágtunk neki a mérkőzésnek, de a fiúk esze és a szíve helyén volt.

Folytatás november 10-én a Gyomaendrőd otthonában.

Szarvas Fc 1905 Facebook