U19: Három gólos vereség Dévaványán

  • 2022.10.19.

A megyei kupában nyújtott parádés teljesítmény sajnos ezen a meccsen elmaradt és a látottak alapján megérdemelt eredmény született, mely nem túl hízelgő ránk nézve. A mérkőzés elején látható volt, hogy a hazaiak igen nagy elánnal vetették bele magukat a meccsbe, komolyan „nyomtak”.

Ennek ellenére a vezetést egy szép akcióból mi szereztük meg. Viszont látható volt, hogy baj lesz, kimondott gyenge és csapat teljesítmények „erősítették” egymást. Az egyenlítést Uhljár G. öngóljával szerezték meg a hazaiak. Innen nem volt megállás a félidő 3-1, bár komoly helyzeteink voltak várható volt a végeredmény.

Sajnos dekoncentrált, pontatlan és „szürke” volt a játékunk. Uhljár G. (szép) góljával feljöttünk 3-2 -re, volt egy erősebb 10-12 percünk, esélyünk volt az egyenlítésre,  mivel a hazaiak kicsit kiengedtek. Ez után hibáinkat kihasználva lerendezték a nyitott kérdéseket.

Dévaványai SE – Szarvasi FC 5-2 (3-1)
Dévaványa, Sporttelep. Játékvezető: Krisán János (Ollé P., Vincze Gy.)

Dévaványa: Sági B. – Pap Á. (Stranszki Zs.), Meidinger J., Kovács B., Papp K., Szabó E., Juhász P., Papp D., Purger F. (Diós B.), Papp V., Séllei D.

Szarvas: Rohony M. – Uhljar G., Styecz D., Viszkok D., Domján B., Gyurik D., Borbély D. (Hrncsjár P.), Szebegyinszki R., Bákai B., Varga I. (Fazekas L.), Szappanos Á.
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Gólszerzők: Papp V. 23′, 43′. 82′, Purger F. 30′, Sági B. 89′ illetve Szappanos Á. 8′, Uhjar G. 64′

Szarvas Fc 1905 Facebook