U19: Hátrányból győztük le a Csabacsűdöt

  • 2022.10.19.

Második bajnoki mérkőzésünkön vasárnap Csabacsűd csapatát fogadtuk. Mérkőzés elejétől fogva diktáltuk az iramot. Az olykor nyolc emberrel védekező vendégek hősiesen védték a kapujukat mégis több lehetőségünk volt gólt rúgni. Ahogy lenni szokott egy hatalmas hiba után megszerezték a vezetést. Tovább nyomtunk és a szünet előtt egy jogos büntetőből egyenlítettünk.

A második félidőben is tovább folytattuk a rohamot a vezetés megszerzéséért de megint egy kihagyás és vezetett a vendég csapat. Fokoztuk a nyomást mindig nálunk volt a labda. A hajrára teljesen elfáradó vendégek ellen csak az utolsó pillanatokban sikerült megfordítani a mérkőzés.

Szarvasi FC 1905 – Csabacsűdi GYLSE 3-2 (1-1)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Sándor Imre (Kis K.)

Szarvas: Rohony M. – Seres Á. (Virág B.), Viszkok D., Bány B. (Bencze B.), Borbély D., Moleri R., Szappanos Á., Varga I., Molnár E., Kiri M., Lénárt F.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Csabacsűd: Gritta K. – Gombár E., Gerhát K., Varga T., Szebegyinszki B. (Gombár V.), Jelen Sz., Bákai A. (Urbancsok Á.), Varga D., Rétes R., Király A. (Szekeres Z.), Szigeti M.
Utánpótlás vezetőedző: Gombár György

Gólszerzők: Viszkok D. 46′ (büntetőből), 90′, Kiri M. 79′ illetve Szebegyinszki B. 11′, Jelen Sz. 67′

Füredi János: – Egy ilyen zártan védekező csapatot sokkal több mozgással lehet feltörni. Sajnos ma nagyon egyoldalúak voltunk.

A következő fordulóban szintén hazai környezetben a Gyomaendrődi FC lesz a vendégünk, szeptember 20-án 16:30-tól.

Szarvas Fc 1905 Facebook