U19: Kilenc gólos mérkőzésen, egy gólos győzelem

  • 2024.03.15.

Az ifjúsági pontvadászat tavaszi következő fordulójában vasárnap Szeghalomra látogattunk. Az első félidőben szinte lekopíroztuk a múlt heti játékot :jó kezdés, gyors gól utána hibákkal teli visszaesés, fordítás. Nagy erőfeszítések árán kiegyenlítettünk, sőt a lefújás előtti percekben a vezetést is megszereztük.

Bíztunk benne,hogy ez a gól és a félidei beszélgetés megnyugtatja a srácokat, de sajnos nem így lett, szinte a kezdés után gólt szereztek a hazaiak, majd egy újabb gólváltás után félő volt, hogy döntetlennel vonulnak le a csapatok, de két perccel a vége előtt sikerült egy szabadrúgásból betalálnunk, ezzel megnyertük a találkozót. Hiába volt fordulatos meccs,a labdarúgó mérkőzéseket nem ezen a napon látottak miatt szeretik meg a nézők, viszont a csapat mentális erejét mutatja, hogy rossz játékkal is nyerni tudtunk.

A negatívumokat Szeghalmon hagytuk, a pozitívumokat és a 3 pontot hazahoztuk. Igyekszünk javítani a játékon, mert a jövőben ez kevés lesz. Folytatás március 17-én vasárnap 11 órától Mezőberényben.

Szeghalmi FC – Szarvasi FC 1905 ‘4-5’ (2-3)
Szeghalom, Városi Sportcsarnok és Sporttelep. Játékvezető: Baráth János (Mészáros Cs.)

Szeghalom: Balázs Á. – Marhás B. (Brücher B.), Sós L., Csaba L., Vincze G., Kasza Á., Pálfi K. (Bereczki B.), Csikós L. (Fazekas Á.), Patai L., Dan K., Sebestyén M.
Utánpótlás edző: Ugrai Csilla

Szarvas: Fábri M. – Bátori D., Kerekes S., Bakró K., Steinmacher T., Molnár J., Fazekas B., Csányi B., Bány B. (Bakró G.), Truczka Á., Gyalog G. (Styecz D.)
Utánpótlás edző: Sechna Gábor

Gólszerzők: Csikós L. 13′, 23′, Csaba L. 48′, 85′ illetve Kerekes S. 7′, 42′(büntetőből), 87′, Marhás B. 33′ (öngól), Steinmacher T. 62′

Összefoglaló: Sechna Gábor

Szarvas Fc 1905 Facebook