U19: Kiütéses kondorosi siker

  • 2022.10.19.

A hétvége a Kondoros-Szarvas labdarúgó vetélkedés jegyében telik minden korosztályunkban.
Elsőként az U16 csapatunk játszott péntek délután, és nyert 3-0 arányban.
Következett szombaton 12,30-től az U19 csapat, majd három órától a felnőtt csapat.
Az ifjúsági alakulatok küzdelmére a hátsó pályán került sor, mely részünkre teljesen szokatlanul kicsi méretű volt. Sajnos nem ezen múlt. Időnkénti jobb periódusokat leszámítva, teljesen enerváltan, kedvetlenül lassan játszottunk, melyet a vendéglátók megérezve és kegyetlenül kihasználva az első félidőt 4-0 arányban zártuk. Komplett védelmünk gyengélkedett (bár ez a teljes csapatra igaz volt), és gyermeteg gólokat kaptunk.

A teljes megszégyenülést elkerülendő, a szünetben Závoda edző megpróbálta felrázni az apátiába süllyedt csapatot, melynek eredményeként a második játékrész első húsz percét biztatóan kezdtük egy jogos büntetőből szépítettünk, több helyzetünk is volt.
Sajnos a baj nem jár egyedül……. a 60. perc körül Uhljár Gergő szerencsétlenül a vállára esett, mentő vitte el (váll ficam, valószínűleg műteni kell..)
Ezt követően lényegében elfogyott pszihésen a „puskaporunk”, kaptunk még hármat, illetve lőttünk még egyet. Reméljük őszi szezonra a vereségeinket letudtuk, és készülhetünk a kellemesebb folytatásra, bár ezt nehezítheti a több komoly sérültünk hiánya.
Hajrá Fiúk !!!! Hajrá Szarvas !!!!!!

A képre kattintva galéria nyílik!

 

Kondorosi TE – Szarvasi FC 7-2 (4-0)
Kondoros. Játékvezető: Baráth János (Czirok S., Mihálik P.)

Kondoros: Magony G. (Gritta K.) – Paluska P., Rafaj P., Szigeti M., Takács M., Bákai A. (Korcsog B.), Bákai B., Menárik I., Varga E. (Kovács P.), Kohut D., Hornok F. (Menárik N.)
Vezetőedző: Janis János

Szarvas: Rohony M. – Uhljar G. (Fazekas L.), Styecz D., Domján B., Gyurik D., Pásztor M. (Szijártó M.), Szebegyinszki R., Bencze B., Varga I., Csaszvan L., Szappanos Á.
Vezetőedző: Závoda Gábor

Gólszerzők: Szigeti M. 4′, Varga E. 18′, 36′, Takács M. 22′, 68′, 69′, Bákai B. 85′ illetve Varga I. 53′, 75′

Szarvas Fc 1905 Facebook