U19: Magabiztos győzelem a Dévaványa ellen

  • 2022.10.19.

A múlt heti vereség után, ha az élmezőnyhöz tartozásunkat igazolni akarjuk, mindenképpen győzni kell aktuális ellenfelünk ellen. Ennek jegyében a péntek délutáni meccset nagyon komoly motivációval, és ennek eredményeképp gyors, pontos, agresszív játékkal kezdtük, teljesen beszorítva ellenfelünket térfelükre.

A komoly különbség az első 25 percben 4 gólban is megmutatkozott javunkra, 4-0.
Mindez nem törte meg a Dévaványa csapatát, mert a kezdeti sokkból felocsúdva az eredményről „tudomást nem véve”, a szorítást enyhítve kezdte saját játékát játszani, így kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, de továbbra is fiaink domináltak.

A második játékrészben ellenfelünk szépített (4-1), majd felesleges fegyelmezetlenség miatt létszámában megfogyatkozott. Ezt követően negyed óra alatt újabb három gólt rámolt be csapatunk (7-1), egyértelműsítve a mai mérkőzés eredményét, és a három pont sorsát.

Az eredmény nem tükrözi, a játékhoz való hozzáállását tekintve nagyon szimpatikus ellenfelünk igyekezetét, akik a mérkőzés minden percében, az eredménytől függetlenül végig emelt fővel és meg nem törve játszottak, még a kiállítás után is. Ez a mentalitás mérkőzéseket képes megnyerni, megfordítani, melynek receptjére időnként nagy szükségünk lenne. A mérkőzést viszont időnként sziporkázó játékkal megérdemelten csapatunk nyerte, melyhez gratulálunk, így tovább.

Eredményességével kiemelkedett Szappanos Ármin 4 góljával a mezőnyből.
Hajrá Fiúk, Hajrá Szarvas !!!!!!

Szarvasi FC – Dévaványai SE 7-1 (4-0)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Pusztai Zoltán (Varga L., Tóth G.)

Szarvas: Rohony M. – Uhljar G., Styecz D. (Körösfalvi K.), Viszkok D. (Fazekas L.), Domján B. (Szijártó M.), Gyurik D. (Kiri M.), Borbély D., Szebegyinszki R., Varga I., Csasztvan L. (Takó L.), Szappanos Á.
Vezetőedző: Závoda Gábor

Dévaványa: Sági B. – Pap Á., Horváth B. (Ernyes R.), Kovács B., Papp K., Gál S., Feke B., Juhász P. (Stranszki Zs.), Papp D., Diós B., Kató B.

Gólszerzők: Szappanos Á. 2′, 12′, 25′, 78′, Viszkok D. 23′, Varga I. 64′, Körösfalvi K. 79′ illetve Papp K. 49′

Kiállítva: Gál S. 60′

A következő játéknapon október 7-én Kondoroson lép pályára ifjúsági csapatunk.

A képre kattintva galéria nyílik!
Szarvas Fc 1905 Facebook