U19: Magabiztos győzelem Gyomaendrőd ellen

  • 2022.10.19.

Fergeteges kezdéssel az első negyedóra után már 4-0 volt az állás javunkra, a csapatot nagyon fűtötte az elmúlt forduló „elbénázott” veresége utáni javítási vágy. Várhatóan ezt a tempót a nyári hőségben nem lehet a végtelenségig  tartani és az ellenfél is kezdet felocsúdni a sokkból, de így is 5-0 eredménnyel fordultunk, Varga I. triplájával és Magyar M. duplájával.

A félidő után „szokásos” túl nyugodt állapotunkban találva szépített a Gyomaendrőd, és kicsit átengedtük a kezdeményezést ellenfelünknek, talán hagytuk az addig unatkozó kapusunkat produkálni, kellett is. Erre a gólra Kiri M. válaszolt (6-1), de utána újabb kettőt szereztek a felbátorodott gyomaiak (6-3), igaz ekkor már minden cserejátékosunk a pályán volt, lehetőséget kapva. A kérdéseket lezárva Hrncsjár P. megszerezte hetedik találatunkat, mellyel lezárta a mérkőzést, melyet összességében magabiztosan nyertünk.

Gratulálunk a csapatnak a magabiztos győzelemhez.

Szarvasi FC – Gyomaendrődi FC 7-3 (5-0)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Fehér József (Pusztai Z., Zacsok I.)

Szarvas: Rohony M. – Uhljar G., Styecz D. (Hrncsjár P.), Domján B., Gyurik D. (Tóth D.), Borbély D., Magyar M., Szebegyinszki R., Bákai B. (Szopka N.), Varga I., Szappanos Á. (Kiri M.)
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Gyomaendrőd: Dudics Gy. – Gyomai Á., Mile D., Kovács Z., Szilágyi B., Valach V. (Paróczai B.), Madar V. (Rávai L.), Miklavicz Á., Hunya K., Dávid V. (Neibort T.), Cseh R.
Utánpótlás edző: Hunya Tamás

Gólszerzők: Varga I. 4′, 5′, 11′, Magyar M. 15′, 33′, Kiri M. 64′, Hrncsjár P. 88′ illetve Miklavicz Á. 53′, 81′, 83′

Szarvas Fc 1905 Facebook