U19: Már az elődöntőben ifistáink

  • 2022.10.19.

Vasárnap délután a legjobb négy közé jutásért lépett pályára ifjúsági csapatunk a Békés Megyei Ifjúsági Kupában. Ellenfelünk a bajnokságban szintén dobogós Békéscsabai MÁV SE együttese volt.

Nagy hátszélben kezdtük a mérkőzést és ezért nehezen lendültünk bele. Már az 5. percben sérülés miatt cserélnie kellett vezetőedzőnknek és ez is megzavarta kicsit a csapatot. A félidő közepén átvettük az irányítást és egy jogos büntetőből megszereztük a vezetést.

A második félidőben már teljesen a mi akaratunk érvényesült ami gólokban is megmutatkozott, magabiztosan jutottunk a négy közé.
Jók: Szebegyinszki, Varga, Magyar, Lénárt, Virág.

Szarvasi FC 1905 – Békéscsabai MÁV SE 4-1 (1-0)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Mihálik Pál (Halma S., Boda L.)

Szarvas: Rohony M. – Takó L., Magyar M., Virág B., Uhljar G. (Szopka N.), Szebegyinszki R., Gyurik D. (Szappanos Á.), Varga I., Borbély D., Kiri M. (Bány B.), Bencze B. (Molnár E.)
Vezetőedző: Füredi János

Békéscsaba: Juhász L. – Avramucz D., Német J. (Gyeraj K.), Mihályi P., Róza A., Csontó D. (Ruck L.), Nánási L., Vantara V., Takács L., Bozó B., Petri Gy.
Utánpótlás edző: Braun Attila

Gólszerzők: Varga I. 14′ (büntetőből), 55, Szebegyinszki R. 52′, Magyar M. 60′ illetve Mihályi P. 84′

A negyeddöntő további mérkőzésein a címvédő Mezőhegyes 1-1-es döntetlen után büntetőkkel legyőzte a Mezőkovácsháza együttesét, a Kétegyháza – Csanádapáca mérkőzést március 17-én rendezik, míg a Dévaványa – Jamina összecsapás időpontjának kijelölése folyamatban van.

Szarvas Fc 1905 Facebook