U19: Nem volt különbség, de a Jamináé a 3 pont

  • 2022.10.19.

Várakozással készültünk eddigi felemás szereplésünk után a tavalyi U19 bajnokság győztese ellen. A mérkőzés első felében meglepett minket az ellenfél, (vagy mi Őket) mivel teljesen egy súlycsoportban voltunk velük, sőt időnként kezdeményezőbbek voltunk. A kapuk igazi veszélyben sokszor nem forogtak, izzasztó kemény mezőnymunka folyt.

Csapategységünk, játékunk szervezettsége kimagasló volt ezen a mérkőzésen. DE ilyenkor történnek a váratlan dolgok. Sajnos egy elkerülhető szabálytalanságból, és megítélt büntetőből a semmiből megszerezte a vezetést a hazai csapat a 32. percben. Ez kicsit sokkolóan hatott, de a stabil játék folytatódott tovább, nem játszottunk alárendelt szerepet.

Szünet után váltakozva támadtak a csapatok és a 63. perceben jogos büntetőt fújtak a javunkra, melyet Varga I. magabiztosan értékesített. Ezek után nekünk állt a zászló, de egy egyéni hiba után ismét megszerezte a vezetést a Jamina, majd több kapu előtti helyzet és Rohony M. bravúr után egy szép akcióból a harmadik gólt is. Támadtak a fiúk az újabb gólunkért, de sajnos nem jött össze.

A történtek, és látottak után egyértelműen kijelenthető hogy ezt a mérkőzést nem a játéktudásbeli különbség döntötte el, hanem a mentális felkészültség. Amennyiben fejben elhiszik a fiúk hogy tudnak focizni és győzni is, további szép sikereknek lehetünk tanúi.
Hajrá Fiúk, Hajrá Szarvas !!!!

Jamina SE – Szarvasi FC 3-1 (1-0)
Békéscsaba. Játékvezető: Krajcsovicz Zsolt (László I., Bálint K.)

Jamina: Zelenyánszki A. – Gábriel Z., Urbán B. (Bohus P.), Gál F. (Zubor M.), Milek B. (Lukács L.), Leszkó A. (Molnár A.), Szabó I., Csjáki L., Ragács A., Lőrincsik L. (Zelenyánszki K.), Szudár Cs.
Vezetőedző: Nyúl Gábor

Szarvas: Rohony M. – Uhljar G., Styecz D., Domján B., Kiri M. (Takó L.), Borbély D., Szebegyinszki R., Gyurik D. (Fazekas L.), Varga I., Csasztvan L., Szappanos Á.
Vezetőedző: Závoda Gábor

Gólszerzők: Milek B. 32′, Leszkó A. 65′, Gál F. 72′ illetve Varga I. 63′

A következő fordulóban szeptember 22-én 16 óra 30 perctől hazai környezetben a Dévaványai SE csapatát fogadjuk.

A képre kattintva galéria nyílik!
Szarvas Fc 1905 Facebook