U19: Öt gólos siker a Kondoros ellen

  • 2022.10.19.

A Dévaványai vereség után nagyon kellett a pont a bajnokságban, melyet a mindig nehéz ellenfélnek tudott Kondoros ellen kellett megszerezni hazai pályán. A mérkőzés kicsit „döcögősen” indult, a játék folyamatosságába mindig egy kis hiba akadályozta, de enyhe mezőfölényt tudtunk kialakítani. Az első félóra után minden a helyére került, összecsiszolódott és mindjárt egy gólban (Szappanos Á.) meg is mutatkozott, melyet öt perc múlva követte a második (Varga I.).

A folytatásban a második félidő elején harmadik találatunkkal (Szappanos Á.) eldöntöttük a mérkőzést, ezek után már csak a győzelem aránya volt kérdéses.
Sajnos ezt a vendégek szpihésen nehezen tudták feldolgozni, mely egy durva, játékhelyzeten kívüli szabálytalanságban Bákai Beni ellen nyilvánult meg (volt csapattársai az elkövetők).

Benit minimum 3 hétre elvesztettük, a mérkőzést vezető sporttársak óriásit hibázva, elnézték az esetet egy sárga lappal honorálva. A hajrában további 2 gólt lőttünk, Szappanos Ármin mesterhármast ért el, Varga István duplája mellett.

Bízzunk a jó folytatásban április 20.-án a Jamina csapata ellen.

Szarvasi FC – Kondorosi TE 5-0 (2-0)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Fehér József (György S., Zacsok I.)

Szarvas: Rohony M. – Uhljar G., Styecz D. (Borbély D.), Domján B. (Tóth D.), Varga I., Pásztor M. (Hrncsjár P.), Viszkok D., Csasztvan L. (Takó L.), Szebegyinszki R., Szappanos Á., Bákai B. (Gyurik D.)
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Kondoros: Magony G. – Menárik I., Rafaj P., Gritta K. (Bákai A.), Szigeti M., Sütő M., Busa M., Paluska P., Hornok F. (Kovács P.), Varga E., Menárik N.
Vezetőedző: Janis János

Gólszerzők: Szappanos Á. 32′, 47′, 76′, Varga I. 37′, 85′

Kiállítva: Rafaj P. 67′

Szarvas Fc 1905 Facebook