U19: Öt gólos siker Szabadkígyóson!

  • 2022.10.19.

Szombaton Szabadkígyós csapatához látogattunk. Egy remekül felkészítet csapat fogadott bennünket. Nagyon lassan melegedtünk bele a mérkőzésbe. Az első negyedóra teljesen a széllel támogatot hazaiakról szólt, de azután egyik pillanatról a másikra észhez tért a csapat. Egyre magabiztosabb lettünk, sok mozgással kezdtük szétszedni a hazaiakat. A sokat gyakorolt pontrúgások már az első félidőben meghozták az eredményt és két gólos előnnyel mentünk szünetre. A második játékrészt rögtön góllal kezdtük és ezzel teljesen elvettük a hazaiak kedvét. Magabiztos vezetésünk tudatában célfocit játszva újra gólt lőttünk. A végén még egy kapuskirúgásból közvetlenül is gólt rúgtunk a szél hathatós segítségével.

Szabadkígyósi SZSC – Szarvasi FC ‘1905’ 0-5 (0-2)
Szabadkígyós, Sportpálya. Játékvezető: Mezei Máté (Baukó B.)

Szabadkígyós: Bacsa Zs. – Börcsök M. (Benkó A.), Lukács B., Mohácsi G., Ragály J., Tóth M., Csiernyik A., Oláh G., Benkó G., Papp G. (Nagy D.), Ökrös D.
Technikai vezetők: Szabó Zoltán, Széplaki Sándor

Szarvas: Rohony M. – Borbély M. (Takó L.), Bencze B., Sztancsik M., Moleri R., Seres Á. (Korbely P.), Lénárt F., Molnár E., Mojzsis M. (Pecnyik G.), Kerekes S., Bány B.
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Gólszerzők: Molnár E. 31′, Lénárt F. 42′, Kerekes S. 46′, Seres Á. 83′, Rohony M. 90′

Füredi János: –  Az első negyedóra kivételével jól teljesített a csapat.

Szarvas Fc 1905 Facebook