U19: Remek hozzáállással, győzelem Gádoroson!

  • 2022.10.19.

Az előző heti Kondorosi kupamérkőzés után ismét folytatódott az Ifi bajnokság, és a kupa után a bajnokságban is összecsapunk a Gádoros csapatával. Az elmúlt mérkőzéseken kezdett stabilizálódni a játék, de egy igen küzdelmes mérkőzésnek néztünk elébe, több serdülő körű játékossal kiegészítve.

A kezdés álomszerűen (más nézőpontból sokkolóan) kezdődött, a 2. és 4. perceben gólt lőve (Pásztor M, Csasztvan L.) 2-0 javunkra. Ezt még egy újabb Pásztor M. góllal megtoldva zártuk a félidőt (3-0). Ennyi a statisztika.

De ami a pályán történt az fantasztikus volt. Olyan akarással és odaadással küzdött minden játékos a pályán, ami csak az edzők legszebb álmaiban fordul elő.
Most mindenki a legjobbját nyújtotta, de szükség is volt rá, mert ellenfelünket a gólok egy cseppet sem törték meg, hasonló, változatlan hévvel küzdött, a megadás gondolataikban sem merült fel.Csak azon izgulhattunk vajon bírni fogjuk-e ezt a gyilkos tempót.

A második félidő elején, egy parádés góllal szépített (szögletről a hosszú kapufa segítségével !!!), és tovább fanatizálódott a hazai alakulat. Fiaink csírájában fojtották el két percen belül a hazai lelkesedést egy újabb góllal (Varga I.) 4-1. Majd újabb rövid időn belül eldöntöttük a meccset (Farkas N) 5-1. Ezt követően még újabb góllal szépített a Gádoros (5-2), de az eredmény és a három pont sorsa nem volt kétséges.

Összegezve fantasztikus játékkal (akarás, lelkesedés) sikerült újabb győzelmet aratnunk, legszebb napjainkat idézve. Ezt látva sajnálhatjuk az elrontott őszi szezont, igazolódott, hogy nem a játéktudás hiányzik néha, hanem a koncentráció és mentális felkészülés. Gratulálunk a csapatnak.
A következő fordulóban november 19-én a Tótkomlós gárdáját fogadjuk az Erzsébet ligetben.

Hajrá Fiúk ! Hajrá Szarvas !!!

Gádoros SE – Szarvasi FC  2-5 (0-3)
Gádoros, Sporttelep. Játékvezető: Zahorán János (Szigeti G., Bálint K.)

Gádoros: Závogyán A. – Kocsis M. (Albert K.), Páli B. (Bárány F.), Jónás F., Molnár G. (Jónás Cs.), Csányi L., Györgyi Z., Kun Sz. E., Neszi Zs., Gyetyinás J., Farkas Zs.
Vezetőedző: Pisont András

Szarvas: Rohony M. – Tóth D. (Seres Á.), Domján B., Gyurik D. (Lázár D.), Pásztor M. (Demeter Sz.), Varga I. (Szijártó M.), Csasztvan L., Takó L., Uhljar G., Szebegyinszki R., Farkas N.
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Gólszerzők: Györgyi Z. 47′, Gyetyinás J. 61′ illetve Pászor M. 2′, 30′, Csasztvan L. 4′, Varga I. 49′, Farkas N. 56′

A képre kattintva galéria nyílik!
Szarvas Fc 1905 Facebook