U19: Sarkadról is elhoztuk a három pontot

  • 2024.04.11.

Az elmúlt vasárnap az ifjúsági bajnokság soron következő mérkőzésén Sarkadra utaztunk. Különböző okok miatt hat meghatározó játékos nem tudott részt venni a találkozón, de akár kezdőként akár csereként pályára lépő fiatalok bebizonyították, hogy nincs tartalékos csapatunk.

Nem ez volt a legjobb napunk, akadozott a játékunk, de uraltuk a meccset és a csapat becsülettel küzdött a végsőkig. Sajnos szót érdemel, hogy nagyon nehéz körülmények között kellett focizni. Örülünk, hogy majdnem mindenki megúszta sérülés nélkül és nem vettük fel a sajátos stílust. Sajnos nem mindenhol értelmezik egyformán a nevelést, a labdarúgás, mint sport oktatását, valamint a pozitív emberi tulajdonságok példájának mutatását. Örülünk a 3 pontnak, de az elkövetkező egyre nehezebb mérkőzéseken sokkal jobb teljesítményre lesz szükség, hogy továbbra is szép tavaszunk legyen.

Folytatás április 14-én vasárnap 14 órától hazai környezetben a Zsadány csapata ellen.

Sarkadi Kinizsi LE – Szarvasi FC ‘1905’ 1-3 (0-2)
Sarkad, Sportpálya. Játékvezető: Bálint Zoltán (Dombi Á.)

Sarkad: Gyebnár G. – Kovács E., Csonka V., Urbán A., Onódi P., Czinkóczky D., Iszáka Sz., Szűcs Gy., Balogh R., Hrabovszki Á., Nagy B.

Szarvas: Fábri M. – Gyalog G. (Szakács G.), Kerekes S. (Mócz M.), Bakró K., Steinmacher T., Bakró R., Fazekas B. (Styecz D.), Csányi B., Máté D., Neumann K., Truczka Á.
Utánpótlás vezetőedző: Sechna Gábor

Gólszerzők: Czinkóczky D. 78′ illetve Truczka Á. 27′, 48′, Kerekes S. 32′

Kiállítva: Szűcs Gy. 12′

Összefoglaló: Sechna Gábor

Szarvas Fc 1905 Facebook