U19: Színvonalas mérkőzésen maradtunk alul a listavezető otthonában

  • 2024.04.25.

A vármegyei ifjúsági bajnokság 20. fordulójában a bajnokesélyes Gyomaendrőd csapatához látogattunk. Aki egy picit késett a mérkőzésről, az lemaradt két gólról,hiszen a 2. percben már 1-1 állt a képzeletbeli eredményjelzőn. Az első félidőben jellemzően elöl hátul sokat hibáztunk, 3-1-es hátrányba kerültünk.

A második játékrész elején egy távoli bombagóllal visszajöttünk a meccsbe, de egy újabb hibánkat ismét kihasználták a hazaiak, ezután mindkét oldalon akadtak még lehetőségek, de az eredmény nem változott.

A nézők egybehangzó vélemények szerint ezen a szinten egy színvonalas, jó meccset láthattak. Két kissé foghíjas csapat találkozóján a hazai csapat könyörtelenül kihasználta a technikai és helyezkedési hibáinkat, ezért megérdemelten nyertek. A fiatal csapatunkat nem érheti szemrehányás, mindent megtettek, egyenrangú meccsre kényszerítették a listavezetőt.

Gyomaendrődi FC – Szarvasi FC ‘1905’ 4-2 (3-1)
Gyomaendrőd, Sportpálya. Játékvezető: Gyuga Zsolt (Hrncsjár Zs.)

Gyomaendrőd: Gellért Z. – Sőrés B., Lénárt F., Kiss A. (Daraki L.), Kovács Zs., Szikszai R., Nagy Á. (Varsányi Á.), Kovács A., Soczó Sz., Szilágyi P., Gellért M. (Kovács G.)
Technikai vezető: Karászi László

Szarvas: Fábri M. – Gyalog G. (Styecz D.), Bátori D., Bakró R. (Szakács G.), Kerekes S., Mócz M., Molnár J. (Bakró G.), Zahorecz S., Truczka Á., Bakró K., Steinmacher T.
Utánpótlás vezetőedző: Sechna Gábor

Gólszerzők: Soczó Sz. 2′, Nagy Á. 9′, Szikszai R. 43′, Daraki L. 71′ illetve Zahorecz S. 1′, Kerekes S. 56′

Edzői értékelés:

Sechna Gábor, utánpótlás vezetőedző (Szarvasi FC): – Sok ilyen meccsre lenne szükségünk a további fejlődéshez.

Összefoglaló: Sechna Gábor

Szarvas Fc 1905 Facebook