U19: Továbbjutottunk a Megyei Ifjúsági Kupában Békésen

  • 2022.10.19.

Vasárnap Ifjúsági Kupa mérkőzésen Békésen léptünk pályára. Középkezdés után rögvest magunkhoz ragadtuk a kezdeményezés és szinte az első akcióból gólt rúgtunk. Ez a gyors kezdés túlságosan megnyugtatta a fiúkat, mert továbbra is irányítottuk a játékot de sok technikai hiba miatt rendre kimaradtak a helyzetek. Ahogy lenni szokott egy kósza ellentámadásból gólt kaptunk. Ez egy kicsi zavart okozott, de még a szünet előtt sikerült visszavenni a vezetést.
A második félidőben hamar megrúgtuk a harmadikat és ezzel teljesen elvettük a hazaiak kedvét.

Békési FC – Szarvasi FC ‘1905’ 1-7 (1-2)
Békés, Városi Sporttelep. Játékvezető: Nagy Zoltán (Diószegi I.)

Békés: Domokos Z. (Horváth K.) – Mihalik K., Héder Á., Kis A., Reszelő M. (Rácz A.), Balázs A., Reszelő A., Rádai L., Medve Á. (Reszelő T.), Szabados B. (Horváth A.), Varjú M. (Surman Sz.)
Vezetőedző: Bíró Péter

Szarvas: Babák Z. – Borbély M., Sztancsik M. (Csomos K.), Pusztai B., Moleri R., Seres Á., Lénárt F., Makai G., Máté D., Molnár E., Truczka Á. (Pósa L.)
Utánpótlás vezetőedző: Füredi János

Gólszerzők: Balázs A. 20′ illetve Lénárt F. 3′, Pusztai B. 43′, 78′, Truczka Á. 48′, Borbély M. 60′, 68′, Seres Á. 80′

Kiállítva: Héder Á. 65′

Füredi János: – Magabiztosan hoztuk a mérkőzést még úgy is hogy rengeteg technikai hibával játszottunk. Védekezésben még fegyelmezettebbnek kell lennünk, támadásban viszont sokkal több mozgást várok a továbbiakban.

Szarvas Fc 1905 Facebook