U19: Újabb vereség Gyomaendrődön

  • 2022.10.19.

Az előző heti mérkőzés után eltiltások és sérülések miatt erősen megfogyatkozott csapatunknak égetően szüksége volt a győzelemre mind mentálisan, mind a bajnoki pontok miatt is. A létszám pótlására részben az U16 serdülő keretre tudtunk támaszkodni, így bemutatkozhatott az ifiben Tóth Dominik és Takó Levente is.

Sajnos a játék tragikusan indult, kapusunk bizonytalankodott, és már az ellenfél vezetett 1-0.

Ezt követően végig támadtunk, sok helyzetet kidolgozva, de a befejezésbe rendre hiba csúszott, és nagyon kellet figyelni a Gyomaiak ritka de igen veszélyes kontráira, melyek eredményeképp több helyzetet is kihagytak.

A második félidő másolta az elsőt, ismét bizonytalanság a kapuban 2-0, és továbbra is támadunk, de eredménytelenül. A helyzet annyiban változott hogy sokadik támadásunkból Kukovecz Dani szépített illetve kapusunk is több helyzetet hárított, illetve nem változott, hogy Styecz Dániel második sárgája után kényszerből elhagyta a játékteret, szaporítva hiányzóink névsorát.

Ezek után tovább támadva volt esélyünk az egyenlítésre is de sajnos nem jött össze, ahogy a hazaiak is több helyzetet kihagytak. Sajnos ma ennyire futotta, mindazok ellenére, hogy 2-3 játékos teljes odaadással és erővel játszott, de ez kevés volt. Kiemelendő a serdülő Tóth Dominik bátor játéka a középpályán, valószínűleg Neki még motiváló volt az ifi csapatban bemutatkozni és játszani. Minden minket sújtó körülmény ellenére jövő héten újra meg kell próbálni aktuális ellenfelünk legyőzését.

Gyomaendrődi FC – Szarvasi FC 2-1
Gyomaendrőd, Sportpálya. Játékvezető: Gebei József (Csukás B., Gebei V.)

Gyomaendrőd: Dávid J., Mile D., Kovács Z., Szilágyi B., Valach V., Madar V., Mikklavicz Á., Hunya K., Dávid V., Cseh R., Kiszely Sz.

Szarvas: Rohony M. – Tóth D., Styecz D., Magyar M., Domján B., Gyurik D., Borbély D., Szebegyinszki R., Körösfalvi K., Kukovecz D.
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Szarvasi gólszerző: Kukovecz D.

Kiállítva: Styecz D. (második sárgalap után)

A képre kattintva galéria nyílik!
Szarvas Fc 1905 Facebook