U19: Vereség a rangadón | U19 II.: Győzelem szoros csatában

  • 2022.10.19.

U19 – Kiemelt bajnokság, 11. forduló:

A megyei U19 kiemelt bajnokság rangadóját Dévaványán vívtuk vasárnap, mely nekünk az utolsó őszi mérkőzésünk is volt. Alapvetően a rangadóhoz méltó jó színvonalú mérkőzésen nem adtunk sok esélyt magunknak a győzelemhez. Nem a játéktudás, vagy az esetleges hiányzók miatt, hanem azért mert nem AKARTUNK győzni, legalábbis a látottak ezt mutatták!

A hazaiak domináltak a meccs 2/3 részében, szebben, tudatosabban játszottak. Sajátos külön versenyt vívtunk a listavezetővel, Ők abban hogy lehet több helyzetet kihagyni, Mi pedig abban, hogy lehet több nehezen megszerzett labdát eladni. Sajnos a csapatból 2-3 játékos kimondottan indiszponáltan játszott, nem voltak meg az egyéni plusszok. Egy játékos viszont kimagasodott mai teljesítményével a teljes mezőnyből, kapusunk Rohony Márk. Az első félidő végén büntetőt hárított, illetve később is néhány olyan bravúrt mutatott be, mely felnőtt magasabb osztályokban is a sporthírekben szerepelhetne.

A 2-1 arányú vereség nem hálóőrünkön múlt. Szépítő gólunkat Kiri Máté szerezte egy olyan időszakunkban, mikor elkezdtünk focizni. Gratulálnunk kell a hazaiak megérdemelt győzelméhez, és eddigi teljesítményéhez, a maiak alapján nem érdemtelenül vezetik a tabellát. Sajnálhatjuk az utolsó forduló vereségét, mivel az őszi szezonban legtöbbször jól és szívvel-lélekkel játszottunk, és veretlenek voltunk a
Mezőberényi kisiklás kivételével.

A két mérkőzésen történt jogosulatlan játékos szerepeltetése miatt kapott 8 büntetőpont levonása után erősen visszaesünk a tabellán helyezésben és pontban a középmezőnyben, tavasszal nagyon kell  „kapaszkodni” a dobogó közelébe történő kerüléshez, ami a csapat tudása és képesség alapján reális cél lehet.

Tavasszal megújulva folytatjuk !!!!
Hajrá Fiúk ! Hajrá Szarvas !!!

Dévaványai SE – Szarvasi FC ‘1905’ 2-1 (0-0)
Dévaványa, Sportpálya. Játékvezető: Zacsok Imre (György S., Halma S.)

Dévaványa: Sági B. – Pap Á., Meidinger J., Kovács B., Juhász P. L. (Stranszki Zs.), Szabó E., Feke B., Papp K., Papp D. (Nagy J.), Horváth B. (Diós B.), Kató B. (Katona I.)

Szarvas: Rohony M. – Magyar M., Domján B., Szappanos Á., Virág B., Uhljar G., Szebegyinszki R., Varga I., Csasztvan L., Kiri M., Viszkok D.
Utánpótlás edző: Závoda Gábor

Gólszerzők: Papp D. 56′, Papp K. 58′ illetve Kiri M. 65′

 

 

 

 

 

U19 – Területi bajnokság (Észak), 10. forduló:

Szarvasi FC 1905 II. – Gádoros SE 5-3 (3-2)
Szarvas, Erzsébet liget. Játékvezető: Modes Ottó Péter (Zsótér R.)

Szarvas: Maginyecz M. – Zahorecz K., Sztancsik M., Pecnyik G., Bány B., Pavlovics B., Seres Á., Zahorecz S., Bencze B. (Nagy R.), Lázár D., Szopka N.
Utánpótlás edző: Kondacs János

Gádoros: Buza M. – Albert K., Jónás D., Balogh L., Kuli M., Molnár G., Györgyi Z., Farkas R., Vecsernyés Zs., Neszi Zs., Farkas Zs.
Utánpótlás edző: Pisont András

Gólszerzők: Zahorecz K. 23′, 42′, Bány B. 30′, 70′, Lázár D. 87′ illetve Balogh L. 6′, 77′, Albert K. 26′

Szarvas Fc 1905 Facebook