U9: Helyzetjelentés

  • 2022.10.19.

A koronavírus okozta világméretű járvány sajnos a sportéletre is jelentős kihatással volt az elmúlt egy évben. A 2020/2021-es évadban ősszel az U7/U9-es korosztály Bozsik fesztiváljai megrendezésre kerültek, viszont a téli teremtornák sorra lemondásra kerültek. U9-es csapatunk január eleje óta folyamatosan készül a tavaszi Bozsik fesztiválokra. Február során először Orosházán a helyi utánpótlás csapatok ellen léptünk pályára a fedett műfüves játéktéren. A mérkőzések változatos képeket mutattak, hol egyik, hol másik csapat győzelmeskedett. Erőfelmérésnek kiváló alkalom volt ez a szereplés.

Február 27-én, szombaton a békésszentandrási Hunyadi korosztályos csapatai (U9, U11) ellen léptünk pályára. Csapatunk idősebb játékosai az U11, a fiatalabbak az U9-es csapat ellen játszottak.

A mai nap folyamán, március elsején egy új, hagyománynak szánt díjátadás volt a csapaton belül. Ennek során oklevéllel jutalmaztuk a hónap legjobb 2012-es, 2013-as játékosát, a hónap legtöbbet fejlődő játékosát, illetve a hónap legjobb játékosát.

A hónap legjobb 2012-es játékosa: Breznyik Milán
A hónap legjobb 2013-as játékosa: Trabach János
A hónap legtöbbet fejlődött játékosa: Fekécs Máté
A hónap játékosa: Nagy Levente

Ezúton szeretnénk megköszönni a szülők segítségét az egész éves munkában!

Altmann Roland, Sindel Roland, Valastyán Balázs edzők

 

Szarvas Fc 1905 Facebook